Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου - Λείπουν τα κοσμήματα από το σπίτι της αποκάλυψε η μάνα της - ΒΙΝΤΕΟ
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου που αγνοείται από τις 2 Μαΐου. Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν μυστηριωδώς στο Ρέθυμνο. Ο σύντροφός της βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.

Η αγωνία της μητέρα της, μεγάλη. Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε πως όταν πήγε στο σπίτι της κόρης της, μαζί με έναν αστυνομικό βρήκε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή, κάτι που δεν έκανε ποτέ η κόρη της, όπως είπε στην εκπομπή.

Ανέφερε επίσης, ότι όταν λίγο αργότερα έψαξε μήπως βρει κάποιο στοιχείο, ανακάλυψε ότι λείπουν σχεδόν όλα τα κοσμήματα της 37χρονης. Μάλιστα, πολλά από αυτά, τα είχε δωρίσει η ίδια στην κόρη της, γι’ αυτό και γνώριζε την ύπαρξή τους. Δεν τα βρήκε πουθενά… Το μόνο κόσμημα που βρέθηκε στο σπίτι, ήταν μια χρυσή αλυσίδα.

Η αγνοούμενη είχε δώσει το τελευταίο της στίγμα στη μητέρα και στη φίλη της. Τους είχε πει ότι θα πήγαινε με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, για φαγητό σε ταβέρνα σε ένα δάσος.

Δείτε το βίντεο από το "Ε".

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια