25.000 προσλήψεις στους δήμους της χώρας
Τις προηγούμενες ώρες "έπεσαν" οι τελικές υπογραφές για την ενίσχυση της διαδικτυακής πλατφόρμας των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας.

Πρόκειται για την δεύτερη τμηματική παραλαβή του έργου της ενίσχυσης των ηλεκτρονικών (υπο) δομών των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, η οποία φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Εργασίας.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί -ουσιαστικά- την έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση του μεγάλου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους όλης της χώρας (25.000 θέσεις).

Άλλωστε, ο ίδιος ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Νάσος Ηλιόπουλος, με δηλώσεις του είχε επισημάνει ότι το επόμενο μεγάλο πρόγραμμα, έπειτα από αυτό της αντιπυρικής προστασίας, θα είναι των δήμων.

Η ενίσχυση της πλατφόρμας που συνδέεται με την Κοινωφελή Εργασία υποδηλώνει, επίσης, την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου να διευρύνει τον αριθμό των προγραμμάτων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Πατήστε το κουμπί "Δείτε το έγγραφο" για να διαβάσετε την απόφαση ενίσχυσης της διαδικτυακής πλατφόρμας των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας.

workenter.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια