Τριήμερο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών στο ΠΑΛΑΙ ΓαλατσίουΤο Γαλάτσι φιλοξενεί τo 18o Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation – WKF, το οποίο διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (ΠΟΕΤΑ) στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο - ΠΑΛΑΙ, από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2018. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα, του Υπουργείου Τουρισμού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Δήμου Γαλατσίου και του Δήμου Αθηναίων.
Το συνέδριο θα φιλοξενήσει πάνω από 1.000 ασκούμενους από 40 και πλέον κράτη, ενώ τις εκδηλώσεις του τριημέρου αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 6.000 θεατές. Το συνέδριο σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:
                    Πάνω από 150 σεμινάρια πολλών και διαφορετικών στυλ πολεμικών τεχνών και μαχητικών σπορ, από 80 και πλέον διεθνώς καταξιωμένους Grand Masters, Masters και Παγκόσμιους πρωταθλητές από το εξωτερικό και 5 από την Ελλάδα.
                    Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με 30 επιδείξεις από ομάδες του εξωτερικού και της Ελλάδας, σε ένα φαντασμαγορικό σόου 3 ωρών, πλαισιωμένο με πλούσια φωτιστικά και άλλα εφέ (Σάββατο 5 Μάϊου).
                    Παγκόσμιους διαγωνισμούς, σε φόρμες και τεχνικές Αυτοάμυνας Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου).
                    Έκθεση.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία WKF και η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΠΟΕΤΑ υποστηρίζουν την άρτια εκτέλεση των 3ήμερων εκδηλώσεων του 18ου Παγκόσμιου Συνεδρίου και προσκαλούν τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών αλλά και αυτούς που ενδιαφέρονται να τις γνωρίσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες ο επίσημος ιστοχώρος του παγκόσμιου συνεδρίου είναι: www.wkf2018greece.com, ενώ η σελίδα στο facebook είναι: www.facebook.com/WKF2018Greece/
Επίσης, για απευθείας επικοινωνία με τους διοργανωτές στο : info@self-defense.gr  και τηλ.: 211.21.36.521Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια