Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στο Καστελόριζο εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον πως έχει το θράσος να μιλά για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.
Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια», προσθέτοντας πως «σήμερα είχε το θράσος - και μάλιστα από το Καστελόριζο - να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο».
Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας το έκανε μάλιστα «όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη. Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας» κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια