12/9/2016 - Ο Αγιασμός στα Σχολεία του Γαλατσίου
  Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής σηματοδοτώντας τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος παρέστη στον αγιασμό του 1ου και του 16ου Δημοτικού Σχολείου, του 6ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Γαλατσίου.  
  Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε εγκάρδιες ευχές στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, υπομονή και επιμονή για να επιτύχουν τους στόχους τους.
  Κλείνοντας το χαιρετισμό του είπε: «Κάθε καινούρια σχολική χρονιά είναι μια εκκίνηση για την πνευματική πρόοδο, την ατομική και τη συλλογική. Το σχολείο ήταν και παραμένει η Κιβωτός της γνώσης. Μέσα σε αυτό, παρ’ όλες τις δυσκολίες, τις συνεχείς αλλαγές και τα προβλήματα, κάθε παιδί, γονιός και εκπαιδευτικός σφυρηλατούνται και βελτιώνουν την προσωπικότητά τους. Η διαδικασία αυτή είναι δύσκολη. Απαιτεί υπομονή και επιμονή, συνεργασία και κοινή προσπάθεια από όλους. Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμαρχος είμαστε δίπλα σας για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της σχολικής σας ζωής, προσπαθώντας να περιορίσουμε τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας. Σας εύχομαι από καρδιάς μια δημιουργική σχολική χρονιά, με πολλά χαμόγελα».
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια