8/9/2015 - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ!


Κάλεσμα εθελοντών για την 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών Αιμοδοτών - η φλόγα περνάει από το Γαλάτσι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση για την οργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γαλατσίου (στην είσοδο του δημαρχιακού καταστήματος).
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου καλεί συλλόγους, σωματεία και φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και εθελοντές πολίτες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και να συνδράμουν στη διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας.
Η Φλόγα της Αγάπης, στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει σε ετήσια βάση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη την 1η Αυγούστου, θα διασχίσει όλη τη χώρα, την Τουρκία και την Αλβανία και θα καταλήξει στις Θερμοπύλες, στις 25 Σεπτεμβρίου.
H φλόγα περνάει από την πόλη μας την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 (10:00 -13:00). Στην εκδήλωση – εκκίνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στον προαύλιο χώρο της Ομορφοκκλησιάς, ο δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος θα τιμήσει με επαίνους και μετάλλια τους γαλατσιώτες εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.
Για πληροφορίες και συμμετοχές: Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, 210 2222011 (κ. Αλεξάνδρα Τερζόγλου, νοσηλεύτρια)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια