1/9/2015- ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ DEBATE ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΙΣ. . .ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Στις 10 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών -Στις 14 η μονομαχία Τσίπρα-ΜεϊμαράκηΣτις 10 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών -Στις 14 η μονομαχία Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Δύο θα είναι οι τηλεμαχίες των πολιτικών αρχηγών πριν από τις κάλπες της 20ής Σεπτεμβρίου.


Συγκεκριμένα, τα ντιμπέιτ θα διεξαχθούν στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.
Στην πρώτη τηλεμαχία, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, θα συμμετάσχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει «μονομαχία» Τσίπρα-Μεϊμαράκη.
Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με τη διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.
Η κα Γαβρά, σύμφωνα με τις ίδες πηγές, απάντησε αμέσως θετικά, σημειώνοντας ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες.
Το ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μετά το 2012, καθώς σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν δεν υπήρξαν τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις των πολιτικών αρχηγών.


Πηγή: Στις 10 Σεπτεμβρίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών -Στις 14 η μονομαχία Τσίπρα-Μεϊμαράκη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/223932/stis-10-septemvrioy-ntimpeit-ton-politikon-arhigon-stis-14-i-monomahia-tsipra-meimaraki#ixzz3kV3ZNUQK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια