16/9/2015 - ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ;


Αύριο Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 η Φλόγα της Αγάπης περνάει από το Γαλάτσι στο πλαίσιο της 13ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος


13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

H Φλόγα της Αγάπης περνάει από την πόλη μας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 (10:00 -13:00).
Στην εκδήλωση – εκκίνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στον προαύλειο χώρο της Ομορφοκκλησιάς, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος θα τιμήσει - με επαίνους και μετάλλια - τους γαλατσιώτες εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.
Τη φλόγα από το βωμό θα ανάψει η «ιέρεια» - χορεύτρια μοντέρνου χορού κ. Ηλιάννα Μπαζιώτη, ενώ θα τη συνοδέψουν στο χορό, «ιέρειες» από το Χορευτικό & Πολιτιστικό Εργαστήρι «Χοροπατήματα» (συνεργαζόμενος σύλλογος στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας). 
Η δάδα θα παραδοθεί στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, για να ξεκινήσει το πέρασμά της μέσα από την πόλη μας. Ακολούθως, θα την παραλάβουν – με τη σειρά τους – Εθελοντές Αιμοδότες της Τράπεζάς μας, Υπάλληλοι του Δήμου μας, Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, Ανεξάρτητοι Πολίτες, Αθλητές, Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι Οργανισμών, Αντιδήμαρχοι…
Διαδρομή Λαμπαδηδρομίας
1. ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ (εκκίνηση - προαύλειος χώρος)
2. Λεωφόρος Βεΐκου – ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
3. Λεωφόρος Βεΐκου - Οδός Αγίας Γλυκερίας – ΠΗΓΗ ΓΡΑΙΚΟΥ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ & ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
4. Οδός Αγίας Γλυκερίας - ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ
5. Οδός Αγίας Γλυκερίας - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ
6. Οδός Ιπποκράτους - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
7. Λεωφόρος Γαλατσίου – ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΝΑΡΑ
8. Οδός Αετοράχης – ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
9. Οδός Ρεθύμνης – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΙ
10. Οδός Παπαφλέσσα - Λεωφόρος Τραλλέων - ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
11. Οδός Ναρκίσσου – «ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ»
12. Λεωφόρος Βεΐκου – ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
Η Λαμπαδηδρομία, που διοργανώνει, σε ετήσια βάση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη την 1η Αυγούστου, θα διασχίσει όλη τη χώρα, την Τουρκία και την Αλβανία και θα καταλήξει στις Θερμοπύλες, στις 25 Σεπτεμβρίου.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου καλεί συλλόγους, σωματεία και φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και εθελοντές πολίτες να αγκαλιάσουν και να συνδράμουν στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία.
Στην εκδήλωση – εκκίνηση θα προσφερθούν νερά και γλυκάκια από το κατάστημα «ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ».
Για πληροφορίες και συμμετοχές: Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου, 210 2222011 (κ. Αλεξάνδρα Τερζόγλου, νοσηλεύτρια)
Σας προσκαλώ όλες και όλους να συμμετάσχετε στην ιερή αυτή δράση.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου
Γιώργος Μαρκόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια