11/9/2015 - Ο Αγιασμός στα Σχολεία του Γαλατσίου! (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Στον αγιασμό των σχολείων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς παρέστη ο Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής σηματοδοτώντας τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος παρέστη στον αγιασμό του 3ου και 2ου Λυκείου, καθώς και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου. 
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μέσα από ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε εγκάρδιες ευχές στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, υπομονή και επιμονή για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Κλείνοντας το χαιρετισμό του είπε: «Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμαρχος κάνουμε ό,τι μπορούμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας για να έχουν τα σχολεία του Δήμου μας τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τις συνθήκες που αξίζουν στις εκπαιδευτικές ανάγκες, στους κόπους των γονιών και στη δουλειά των δασκάλων. Και σας υπόσχομαι ότι χρόνο με το χρόνο, η κατάσταση θα είναι όλο και καλύτερη. Όλα αυτά όμως είναι αδύνατο να διατηρηθούν χωρίς τη δική σας συμμετοχή και το δικό σας ενδιαφέρον.
Σας ζητάω ειλικρινά να μην διστάσετε ποτέ να απευθυνθείτε στο Δήμο και σε εμένα προσωπικά για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Και πάλι σας εύχομαι, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!».
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια