27/8/2015 - ΕΚΤΑΚΤΟ- ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ!


Πρωτοψάλτη

Αν. Υπουργός Τουρισμού η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση;

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι η Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα είναι εκείνη που θα αναλάβει στην υπηρεσιακή κυβέρνηση το Υπουργείο Τουρισμού και θα ορκιστεί αύριο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια θα αναλάβει τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr η διακεκριμένη καλλιτέχνιδα έλαβε το τηλεφώνημα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος της πρότεινε την ανάληψη της θέσης. Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη , αν και καλωσόρισε την πρόταση, έχει δοθεί εντολή να μην υπάρξει καμία επιβεβαίωση μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Heaven στην οποία ανήκει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν τη μάνατζέρ της Τόνια Δραγούνη, ώστε να τους επιβεβαιώσει το γεγονός.
Πάντως, η Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα είναι η πρώτη υπουργός που… θα πει κι ένα τραγούδι, αφού μετά την ορκωμοσία της την Παρασκευή , ακολουθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου συναυλία της στον Τύμβο Μαραθώνα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.
thetoc.gr
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια