Ο Επιτάφιος Θρήνος στο. . . ΓΑΛΑΤΣΙ!






   Με μεγάλη κατάνυξη πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η περιφορά του επιταφίου του Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι. 

   Οι Γαλατσιώτες και οι Γαλατσιώτισσες ακολούθησαν τον επιτάφιο με ευλάβεια κρατώντας οι περισσότεροι από ένα κεράκι, παρά τα τερτίπια του ανέμου που δυσκόλευε να κρατηθεί αναμμένο. 
   Οι μυροφόρες έψαλναν ύμνους μαζί με τους ιερείς και πολλοί νέοι κρατούσαν τον Σταυρό του Μαρτυρίου και τον Επιτάφιο εναλλάξ.

   Η πομπή του επιταφίου ακολούθησε ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό, συνέχισε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου με προορισμό την Πλατεία Κύπρου και μετά κατεβαίνοντας την Χρήστου Λαδά, έφτασε στην Λεωφόρο Βεΐκου, όπου μέσω και της Αγίας Γλυκερίας γύρισε ξανά στην αφετηρία της.

   Εκεί βρεθήκαμε κι εμείς τραβώντας κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα για να σας μεταφέρουμε το κλίμα της περιφοράς σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι εκεί είτε γιατί έλειπαν στα χωριά τους, είτε για οποιοδήποτε λόγο που δεν τους επέτρεψε να παρευρεθούν. 

   Τέλος, θα θέλαμε να στείλουμε τις θερμές μας ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους Γαλατσιώτες και Γαλατσιώτισσες, αλλά κυρίως στους Ακατάπαυστους Αναγνώστες μας, όπου για άλλη μία φορά εχθές (635 προβολές) , αλλά και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα μας κατέταξαν στην πρώτη θέση του ηλεκτρονικού τύπου της πόλης μας.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια