Στην Καισαριανή και Περιστέρι ο Υπ. Βουλευτής Β΄ Αθηνών Μάνος Παντελίδης!   Περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας και υπεύθυνος οργάνωσης Λεκανοπεδίου Αττικής της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μάνος Παντελίδης στην περιοχή της Καισαριανής, μαζί με συνυποψηφίους του, μέλη και στελέχη του κινήματος και της νεολαίας.
   Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η αντιπροσωπεία συνομίλησε με καταστηματάρχες και άλλους πολίτες της περιοχής και άκουσε τα προβλήματα τους, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά το μέγεθος της καταστροφής που έχουν επιφέρει οι μνημονιακές πολιτικές στην αγορά κάθε γειτονιάς της Αθήνας, όπως και σε όλη τη χώρα.


   Επίσης, έδωσε το παρών στην εκδήλωση "Something's Gonna Happen" που διοργανώθηκε από τον σύλλογο ΑμεΑ Δυτικού Τομέα "Γέφυρα Ζωής" για παιδιά και νέους με Νοητική Υστέρηση - Φάσμα Αυτισμού.
   Στήριξη παρείχαν στην εκδήλωση και οι κάτωθι εθελοντικοί φορείς: "Συν+Ανθρωποι", "'Eδρα", "Ε.Ο.Π.Π".
   Τέλος, κατά την αποχώρησή του από την εκδήλωση, ο Μάνος Παντελίδης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια