ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - Ποιος είναι ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ και Γιατί να τον ΨΗΦΙΣΩ!



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

•    Τόπος καταγωγής
Περιστέρι
•    Τρέχουσα υποψηφιότητα
Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών, Ανεξάρτητοι Έλληνες
•    Σύντομη περιγραφή
Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών
•    Βιογραφικό
Γεννήθηκα στις 25 Απριλίου 1986 στο Μαρούσι Αττικής, όμως μεγάλωσα στο Περιστέρι. Ο πατέρας μου Σωκράτης Παντελίδης ήταν τυπογράφος και τώρα συνταξιούχος και η μητέρα μου Αγγελική αφιέρωσε την ζωή της στο μεγάλωμα το δικό μου και των δύο μεγαλύτερων αδερφών μου.
Αποφοίτησα από το 2 ΤΕΕ Περιστερίου το 2004, σπουδάζοντας στο κλάδο των Εφαρμοσμένων τεχνών και ειδικότερα εκείνο της Γραφιστικής. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησα στο δημόσιο ΙΕΚ Χαϊδαρίου να σπουδάζω Εικονολήπτης, όπου και αποφοίτησα το 2006. Το 2010 τον Οκτώβρη ξεκίνησα την σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο ΙΙΕΚ ΔΟΜΗ, όπου όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν την τελείωσα.
Τον Νοέμβριου 2006 παρουσιάστηκα στα Ιωάννινα στο σώμα των Τεθωρακισμένων. Υπηρέτησα την θητεία μου κανονικά,, παρότι οι Νεφρολόγοι λόγω ενός προβλήματος υγείας που έχω από μωρό έως και σήμερα, μου έλεγαν να πάρω Ι5. Απολύθηκα τον Αύγουστο του 2007 από το Τυχερό του Έβρου.
Εργάστηκα στην αρχή ως πωλητής σε λαϊκές αγορές, μετέπειτα ως αποθηκάριος, το 2008 ξαναγύρισα στις πωλήσεις στο Πλαίσιο αυτή την φορά, ενώ το 2010 ξεκίνησα να εργάζομαι ως δημοσιογράφος, στην αρχή στην τοπική εφημερίδα του Περιστερίου, μετέπειτα στην "Ώρα των σπορ" για 6 μήνες και τέλος έως και σήμερα συνεργάζομαι με το σάιτ topiko24. Επίσης ήμουν και εκ των βασικών παρουσιαστών της εκπομπής "Παίζουμε μπάλα στα τοπικά", που έπαιζε στο web-radio rockha-radio και σημείωνε μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν.

10172707_505994989506270_2891227933821581677_n

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Με την πολιτική ασχολήθηκα ενεργά για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2011, όταν και γράφτηκα ως μέλος του Άρματος Πολιτών του Γιάννη Δημαρά. Τον Ιανουάριο του 2012 τοποθετήθηκα Α Γραμματέας της Νεολαίας, ενώ τον Απρίλιο του ίδιου έτους ανέλαβα να ξαναδιοργανώσω την Νεολαία, όταν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της παραιτήθηκε, λόγω της άρνηση του για την συνεργασία Άρματος και Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Στις Εκλογές του Ιουνίου κατέβηκα ως Υποψήφιος Βουλευτής στην Β' Αθήνας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους παραιτήθηκα από το Άρμα Πολιτών, λόγω διαφωνιών με άτομα του Άρματος και μετά από λίγες μέρες ενσωματώθηκα πλήρως στην Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τον Απρίλιο του 2013 στο ιδρυτικό συνέδριο της Νεολαίας εκλέχτηκα στην εκτελεστική επιτροπή, ενώ από τον Ιούλιο του ίδιου έτους η πρόεδρος της Νεολαίας με διόρισε στην θέση του Υπεύθυνου Αθλητισμού της Νεολαίας.
Το 2012 είχα ανταποκριθεί στο κάλεσμα που είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑνΕλ, Πάνος Καμμένος, στον πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά και είχα κατέβει στην Περιφέρεια της Β' Αθηνών. 2 χρόνια μετά και δηλώνω πάλι ΠΑΡΩΝ σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του προέδρου μας, ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, μέσω της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Μέσα σε 2 χρόνια είδα φίλους να φεύγουν για Γερμανία και για Τουρκία. Είδα ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή ως αυτόχειρες, με την χαριστική βολή να τους την έχει δώσει η συγκυβέρνηση των μνημονίων. Είδα την ανεργία να αυξάνεται. Είδα οι Έλληνες βουλευτές της συγκυβέρνησης να παραδίδουν Εθνική κυριαρχία και να υποκλίνονται μέσω των mail, στους Γερμανούς "εταίρους" μας.
Όλο αυτό θα πρέπει να σταματήσει και για να σταματήσει χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών. Για τον λόγο αυτό κατεβαίνω και εγώ στην μάχη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την κατάσταση και να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να συνεχιστούν οι μνημονιακές και ανθελληνικές πολιτικές.

Μανώλης Παντελίδης

Υπ. Βουλευτής Β' Αθηνών
Υπ. Οργάνωσης Λεκανοπεδίου Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια