ΓΑΛΑΤΣΙ - Εγκαινιάστηκε η Κοινωνική Δομή Παροχής Συσσιτίου!!!Τη δομή της Παροχής Συσσιτίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, στηρίζοντας τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται από την κρίση.
 
Το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου, στα πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» - ΕΣΠΑ 2007-2013 για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας και σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.
 
Θα παρέχεται η σίτιση σε άτομα με οικονομικές αδυναμίες (άνεργους, άπορους, άστεγους κ.ά.), όλες τις μέρες της εβδομάδας και η διανομή των γευμάτων θα γίνεται στο κτήριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας που βρίσκεται στην οδό Γ.Βάσσου 5 & Αγ.Γλυκερίας 22 και ώρες 12:00 με 15:00.
 
Προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για να διασφαλιστεί η πρόσβαση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη σε βασικά είδη και υπηρεσίες, η δομή του Κοινωνικού Συσσιτίου θα προχωρήσει στην σύναψη εθελοντικών συνεργασιών με ατομικούς φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις για συλλογή πλεοναζόντων προϊόντων (π.χ. προϊόντα με λιποβαρή συσκευασία, σχισμένη ετικέτα, πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης ή προϊόντα των οποίων η σύνθεση ή συσκευασία έχουν αλλάξει).
           
           Η υποβολή αιτήσεων από μέρους των ωφελούμενων έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν σχετική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και να την υποβάλουν στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του Δήμου στην διεύθυνση Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους, 2ος όροφος.           
           Για περισσότερες πληροφορίες και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις εργάσιμες ώρες στα τηλέφωνα:213 2055416 και 213 2055376, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sissitio@galatsi.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια