ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Σύριγγες, Προφυλακτικά και Κόπρανα Ανθρώπων στο Παρκάκι της Λυσίου!!!


Ρεπορτάζ
Πλούταρχου Πάστρα
Αρχισυντάκτη-Δημοσιογράφου

   Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 26η Δράση από τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ όπου είχε στόχο τον Καθαρισμό του Πάρκου της Οδού Λυσίου!
   Αρκετά μέλη των Γειτόνων, απλοί πολίτες που είχαν βρεθεί εκείνη την στιγμή στο Παρκάκι, αλλά και λιλιπούτειοι Γείτονες, βοήθησαν όλοι μαζί και με το παραπάνω για να καθαρίσουν αυτό το όμορφο Παρκάκι, που καθημερινά παίζουν εκεί τα παιδιά μας!

ΠΡΙΝ 
ΜΕΤΑ

ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ

   Από τις 19:15 μ.μ. είχαν ξεκινήσει να μαζεύονται οι Γείτονες, συνεπείς στο δραστήριο ραντεβού τους που ξεκίνησε στις 19:30 μ.μ. και που μετέτρεψε το Παρκάκι σε μία καθαρή όαση ψυχαγωγίας για όλους τους Γαλατσιώτες, την οποία εν μέσω καλοκαιριού την αποζητάμε πως και πως!

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

   Συνολικά οι Γείτονες, μαζέψανε 10 τσάντες απορριμάτων, ενώ υπήρξαν κι ευρήματα, όπου ο Φωτογραφικός Φακός της "Ελεύθερης Άποψης ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ" αποθανάτισε και τα οποία δυστυχώς θα μας κάνουν να γνωρίσουμε παρακάτω το Άγνωστο Γαλάτσι, το οποίο "κρύβεται" πίσω από το μικρό κτίριο που βρίσκετε στο Παρκάκι και μπορεί να καταστεί πολύ επικίνδυνο για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά μας!!!

10 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

   Στο τέλος της δράσης μοιράστηκαν από τους Γείτονες στα μικρά παιδιά που βοήθησαν, Διπλώματα Συμμετοχής, αλλά και από τον γνωστό Οδοντίατρο του Γαλατσίου μας, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, ως δώρο για να κρατήσουν καθαρά και τα δοντάκια τους!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ


ΔΩΡΑΚΙΑ

   Σημειωτέον είναι το γεγονός, ότι είχε αποφασιστεί ομόφωνα πριν από την Δράση οι σακούλες απορριμμάτων συμβολικά να τοποθετηθούν έξω από το Δημαρχείο, με σκοπό να αφυπνιστούν επιτέλους οι Υπεύθυνοι, όμως λόγω των επικίνδυνων υλικών που βρέθηκαν στο Παρκάκι, αποφασίστηκε πάλι ομόφωνα να τα "πετάξουν" στους κάδους απορριμμάτων.

ΣΥΡΙΓΓΑ


   Τώρα, όμως ήρθε η ώρα για Πικρές Αλήθειες. Όπως σας είπαμε και πιο πάνω, πίσω από το μικρό κτίριο που βρίσκετε μέσα στο Παρκάκι, βρέθηκαν επικίνδυνα υλικά κι όχι μόνο, τα οποία δείχνουν ότι μετά τα μεσάνυχτα το πάρκο αυτό γίνετε ακόμη πιο "Σκοτεινό" και Τραγικά Επικίνδυνο, για τρεις κυρίως λόγους!!!
  Πρώτον, διότι βρέθηκαν Δύο Χρησιμοποιημένες Σύριγγες τις οποίες χρησιμοποίησαν οι Ναρκομανείς και είναι τραγικά επικίνδυνο όχι μόνο για την Δημόσια Ασφάλεια, αλλά και για την Υγεία, ειδικά των παιδιών μας, τα οποία σ' αυτό το πάρκο καθημερινά περνάν τ' απογεύματα τους όλα μαζί αμέριμνα και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιο παιδάκι να βρει την σύριγγα, να νομίζει πως είναι παιχνίδι και τελικά αν τρυπηθεί κατά λάθος να υπάρξει σωματική βλάβη και χειρότερο κάποια ασθένεια στην οποία μπορεί να είναι φορείς αυτός που την είχε χρησιμοποιήσει!

ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

  Δεύτερον, διότι βρέθηκαν Περιττώματα Ανθρώπου, κι αυτό είναι εκτός από τραγικά αποκρουστικό, αλλά και επικίνδυνο για την υγεία και για τις μολύνσεις ειδικά αυτή την εποχή που η ζέστη κάνει πιο έντονη την δυσοσμία και ο αέρας την μεταφορά κακόβουλων σωματιδίων.
   Τρίτον, διότι βρέθηκε προφυλακτικό μη χρησιμοποιημένο, όμως, δηλώνει το γεγονός ότι έχει καταστεί αυτό το μέρος πίσω από το μικρό κτίριο, εκτός από δημόσια τουαλέτα, χώρος για ναρκομανείς, αλλά και χώρος "υπαίθριου" αν όχι, αγοραίου έρωτα!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ
   Εν κατά κλείδι, όπως βλέπετε όλα αυτά συμβαίνουν ακριβώς μέσα στο χώρο, που τα παιδιά μας καθημερινά παίζουν μαζί με άλλους φίλους τους αμέριμνα, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος κι αφού γνωρίσαμε και την Σκοτεινή Πλευρά της Πόλης μας, θα πρέπει επιτέλους να Προβληματιστούμε και να λάβουμε Δράση, όπως έκαναν και οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ για μία ακόμη Φορά, δίνοντας τους τα Θερμά Συγχαρητήρια για την Άψογη Δουλειά τους, ή μάλλον καλύτερα για την Αγάπη που έχουν στην ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ μας, που είναι το Γαλάτσι μας!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 



ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ









  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια