ΘΕΑΤΡΟ: "Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη" στο Άλσος Βεΐκου!!!




Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

   Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στις 21:15 μ.μ. θα περιοδεύσουν και στο Γαλάτσι και πιο συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου!
   Η θεατρική παράσταση «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» είναι μία νέα κωμωδία του υπέροχου δίδυμου Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που έπειτα από την μεγάλη επιτυχία το Χειμώνα που μας πέρασε στην Αθήνας, αποφάσισε να κάνει μία Θερινή Περιοδεία η οποία συμπεριλαμβάνει και την πόλη μας!
   Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ,  Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Καλογρίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιος Κωστής και Τζέση Παπουτσή.
   Το θέμα, λοιπόν, έχει ως εξής: Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας φρένας...» ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικής ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα... και να αποφύγουν την καταδίκη τους. Μία εισαγγελέας - ψυχίατρος, μία βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη... και ένας αστυνομικός πολύ... ωραίος... καλούνται να σταματήσουν τα σχέδια των φονισσών και να τις αποκαλύψουν... Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν...  καμία από τις δύο πλευρές...
   Τέλος, η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από 13,00 έως 15,00 Ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό 210 2143317.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια