ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Παραιτείται ο Δήμαρχος Γαλατσίου!!!!
Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

   Ραγδαίες Εξελίξεις στον Δήμο της Πόλης μας. Μετά από την ήττα του την Κυριακή των Εκλογών ο Δήμαρχος Γαλατσίου ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Κοινωνικώ Δίκτυο Facebook, ότι παραιτείται από την Πολιτική Ζωή του Τόπου μας και από την θέση του Επικεφαλή της Παράταξης «Ανθρώπινο Γαλάτσι».
  Δεν το περιμέναμε αυτό είναι η αλήθεια, διότι ο Δήμαρχος μας, διεκδίκησε επάξια για τρίτη φορά την Δημαρχία, ενώ μάλιστα κέρδισε στο Β΄ Γύρο περίπου 10.000 συμπολίτες μας. Τώρα φυσικά αναμένουμε ακόμη ποιο ραγδαίες εξελίξεις για το ποιος θα ηγηθεί την Παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις.
   Εν κατά κλείδι, σας παραθέτουμε την ακριβή ανακοίνωση του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Κυριάκου Τσίρου.


«Αγαπητοί συμπολίτες,
   Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας για δύο τετραετίες και όσους με εμπιστευτήκατε και για τρίτη φορά, παρά τις δύσκολες συνθήκες.
Δώσαμε μια μάχη σε αντίξοες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μου για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους, αλλά και όλους τους πολίτες που στήριξαν και τίμησαν την προσπάθεια μας και το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια.
   Δώσαμε έναν ηθικό και τίμιο αγώνα, μένοντας πιστοί στις αξίες και στα πιστεύω μας.
   Συγχαίρω το νέο Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
   Προσωπικά θέλω να σας δηλώσω ότι αποχωρώ από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης και γενικότερα από τα τοπικά πολιτικά δρώμενα.
   Πλέον θα ασχοληθώ μόνο με το ιατρείο μου και την οικογένειά μου.
   Εύχομαι η επιλογή των συμπολιτών μου να αποβεί για το καλό της πόλης μας. Το Γαλάτσι που αγαπώ ήταν, είναι και θα είναι πάντα πάνω από όλους και από όλα.


Ο Δήμαρχος Γαλατσίου
Κυριάκος Τσίρος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια