Καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας στο Γαλάτσι!




«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ως Δήμαρχος Γαλατσίου αλλά και ως επικεφαλής συνδυασμού καταγγέλλω κάθε μορφή βίας, από όπου και αν προέρχεται. Ως συνδυασμός συμμεριζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες και την αγωνία που εκφράζει η τοπική κοινωνία και οι λοιπές Δημοτικές Παρατάξεις με τις ανακοινώσεις τους, για τις διαστάσεις του φαινομένου των ακραίων αντιλήψεων, και καταδικάζουμε τα πρόσφατα και πρωτοφανή περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα την επαύριον των εκλογών.
Προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά και η Δημοτική Αρχή εγγυόμαστε τη δημοκρατική ομαλότητα στην πόλη μας και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε μαζί με όλους τους πολίτες και θα απομονώσουμε τα φαινόμενα βίας, διασφαλίζοντας για εμάς και τα παιδιά μας μία πόλη ασφαλή και ένα ανθρώπινο μέλλον.

Πριν από οκτώ χρόνια όλα τα μεγάλα ζητήματα του Γαλατσίου είχαν παραδοθεί στα επιχειρηματικά συμφέροντα από την τότε διοίκηση του Δήμου. Όλα ήταν χαμένη υπόθεση.
Όμως μαζί αγωνιστήκαμε και πετύχαμε τη διάσωση των δημόσιων αναδασωτέων εκτάσεων και τη διατήρηση των λοιπών χώρων πρασίνου.
• Πετύχαμε δικαστικά τον επαναχαρακτηρισμό της δασικής έκτασης του πρώην λατομείου Λεβεντάκη και προβήκαμε στην αναδάσωσή του.
• Διασώσαμε από την ανοικοδόμηση τους τελευταίους ελεύθερους χώρους (οικόπεδα Παπαφλέσσα,πλατεία Λυκούργου) ,
• είμαστε ο πρώτος Δήμος της χώρας που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου, διασφαλίζοντας χρήματα για την απαλλοτρίωση του Λόφου του Παιδιού στη Γκράβα.
• Κηρύξαμε την απαλλοτρίωση της έκτασης Ζαϊρα.
• Με πρωτοβουλίες της δικής μας Διοίκησης ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος για τη Διάσωση των Τουρκοβουνίων.
• Με τους κοινούς μας αγώνες διασώθηκε από τα επιχειρηματικά συμφέροντα το ΠΑΛΑΙ.
• Αναπλάσαμε όλες τις κεντρικές νησίδες, τους δρόμους της πόλης, τις πλατείες και τις παιδικές χαρές.
• Δημιουργήσαμε Κοινωνικές Δομές, τις οποίες επεκτείνουμε συνεχώς
• Καταφέραμε έναν ελλειμματικό Δήμο, με χρέη, να τον κάνουμε πλεονασματικό με μηδενικά σχεδόν χρέη προς τράπεζες και προμηθευτές.

Το έργο μας αυτό, από μόνο του, αποτελεί τη μοναδική εγγύηση ότι έχουμε και την πολιτική βούληση και την εμπειρία να συνεχίσουμε.

Καλώ με την ψήφο μας την Κυριακή στις 25 Μαΐου 2014 να περιφρουρήσουμε τους Δημοκρατικούς θεσμούς στην πόλη μας και το θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά και να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.
Το οφείλουμε στο Γαλάτσι μας, το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια