Δήμαρχος: «Έχουμε και την πολιτική βούληση και την εμπειρία να συνεχίσουμε»!!!




Αγαπητοί Συμπολίτες,
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου 2014 κατέγραψε - δυστυχώς και στην πόλη μας - την ύπαρξη των ακραίων εκείνων αντιλήψεων, που σκιάζουν και απειλούν τη δημοκρατική ομαλότητα ολόκληρης της χώρας.
Ως Δημοτική Αρχή συμμεριζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες και την αγωνία που εκφράζει η τοπική κοινωνία για τις διαστάσεις του φαινομένου των ακραίων αντιλήψεων, όπως αποτυπώθηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και στο πρωτοφανές περιστατικό βίας που έλαβε χώρα την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και η Δημοτική Αρχή απευθύνονται σήμερα, δημόσια σε όλους τους πολίτες, εγγυώνται τη δημοκρατική ομαλότητα στη πόλη μας και δεσμεύονται ότι:
Α) μαζί με όλους τους πολίτες θα αγωνισθούμε για να απομονώσουμε τα φαινόμενα βίας και θα διασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας μία πόλη ασφαλή και ένα ανθρώπινο μέλλον.
Β) θα συνεχίσουμε τον κοινό αγώνα που δίνουμε την τελευταία οκταετία μαζί με τους κοινωνικούς φορείς, τα τοπικά κινήματα και τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις για το περιβάλλον και το πράσινο.
Πριν από οκτώ χρόνια όλα τα μεγάλα ζητήματα του Γαλατσίου είχαν παραδοθεί στα επιχειρηματικά συμφέροντα από την τότε διοίκηση του Δήμου. Όλα ήταν χαμένη υπόθεση.
Όμως μαζί αγωνιστήκαμε και πετύχαμε τη διάσωση των δημόσιων αναδασωτέων εκτάσεων και διασφαλίσαμε από την ανοικοδόμηση τους λοιπούς χώρους πρασίνου.
Το έργο μας αποτελεί τη μοναδική εγγύηση ότι έχουμε και την πολιτική βούληση και την εμπειρία να συνεχίσουμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας σπιλώσει, ούτε να μηδενίσει το έργο μας. Εμείς προχωράμε μπροστά.
Όλα αυτά που πετύχαμε μαζί, καλούμαστε την Κυριακή 25 Μαΐου, να τα διασφαλίσουμε με τη ψήφο μας από τα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που – ως γνωστό - καραδοκούν την επαύριο των εκλογών στην πόλη μας.
Ο Δήμαρχος μιας πόλης οφείλει να έχει επαγγελματική δραστηριότητα για να μην είναι δέσμιος οικονομικών συμφερόντων.
Καλώ το Λαό του Γαλατσίου, ανεξάρτητα από την ψήφο που έδωσε την πρώτη Κυριακή, να συμπορευτούμε, να ενώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας στον κοινό μας αγώνα, για όλα αυτά που μας ενώνουν.
Πλέον γνωρίζετε ποιες είναι οι επιλογές σας, ποιους έχετε απέναντί σας και η απόφαση είναι δική σας.
Καλώ με την ψήφο μας την Κυριακή στις 25 Μαΐου να περιφρουρήσουμε τους Δημοκρατικούς θεσμούς στην πόλη μας.
Εμείς ορίζουμε το μέλλον του Γαλατσίου και των παιδιών μας.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου 
Κυριάκος Τσίρος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια