Καταχειροκροτήθηκε η Δημοτική Θεατρική Ομάδα στις παραστάσεις της στο «Καμίνι»!

Η Δημοτική Θεατρική Ομάδα και ο σκηνοθέτης της Δημήτρης Κωτσής καταχειροκροτήθηκαν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων <<Αλήθειες & ψέματα>> και <<Κραυγές & ψίθυροι>> που πραγματοποιήθηκαν για δύο Σαββατοκύριακα στον Πολιτιστικό Χώρο «Καμίνι».
Οι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους το πρώτο Σαββατοκύριακο στην παράσταση με τα σκετς <<Αλήθειες & ψέματα>>, ενώ συγκινήθηκαν με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις των ηρώων στην παράσταση <<Κραυγές & ψίθυροι>>. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μοναδική, υπήρχαν βράδια και με όρθιους, ενώ παραβρέθηκε και στις δύο παραστάσεις ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος μιλώντας πριν από τις δύο παραστάσεις αναφέρθηκε στο στολίδι του Γαλατσίου, το «Καμίνι» και στην  εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τη θεατρική ομάδα και το σκηνοθέτη Δημήτρη Κωτσή.
       Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Χριστίνα Παπαδιονυσίου αναφέρθηκε στη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα της Θεατρικής Ομάδας και τόνισε ότι είναι σημαντικό που πλέον γίνονται τακτικά στο Καμίνι ‘θεατρικές ζυμώσεις’.
Επίσης τις παραστάσεις παρακολούθησαν ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Τσιρώνης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Αλιμπέρτη και Γιάννης Κομπότης, η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Χριστίνα Μπούρα, ο υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Ζώμπος, ο υπεύθυνος Κοινωνικής Υπηρεσίας Θανάσης Μπούρας, ο υπεύθυνος Πρασίνου Γιάννης Μανιάτης, η Πρόεδρος ΟΚΠΑ Γεωργία Κιτσίνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Έλενα Ζέρβα και Γιώργος Καπέλης και Νίκος Μαγκανάρης.
   Την επιμέλεια και σκηνοθεσία των παραστάσεων έχει ο Δημήτρης Κωτσής, ενώ τις χορογραφίες επιμελείται η Τζένη Ζαρουλέα. Συμμετείχαν οι ηθοποιοί: Μαρίλια Αγγελίδη, Σοφία Ανδρεάδη, Νέλλη Βλαχοπούλου, Ματίνα Γεωργακοπούλου, Τζένη Ζαρουλέα, Νάνσυ Ζήση, Μάγδα Καντά, Αντώνης Κατσικαδάμος, Γιώργος Κεσίσογλου, Ευαγγελία Κληρονόμου, Νίκος Κριμιτζάς, Κατερίνα Κυπραίου, Μαριλένα Μίχα, Μαρία Λαδοπούλου, Σοφία Λινάρδου, Κυριακή Τζώτη, Βασίλης Χίμπαν, Μαρία Χιωτοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια