Νίκος Μαγκανάρης: Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται σύντομα πραγματικότητα!

magasnikos
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται σύντομα πραγματικότητα

Μαγκανάρης: Πρώτη μου προτεραιότητα το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας σε 24ώρη βάση
“Έχουμε τη γνώση και την πολιτική βούληση να φτιάξουμε μια πόλη που όλοι θα είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή”, δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αρχή σε εκδήλωση που έγινε στο Καμίνι με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου
 
Πράξη γίνεται ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του Γαλατσίου να λειτουργήσει στην πόλη μας Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας σε 24ώρη βάση.
Η ανακοίνωση έγινε από τον αναπληρωτή Διοικητή της Α' Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, Σωτήρης Ζώτο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Συνδυασμός “Γαλάτσι -ΝΕΑ ΑΡΧΗ” με επικεφαλής τον Νίκο Μαγκανάρη, την Κυριακή το βράδυ στο Καμίνι.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα και ο κόσμος με τη συμμετοχή του επιβεβαίωσε τη βούλησή του για πολιτική αλλαγή προκειμένου η πόλη να πάει μπροστά.
 
Ο κ. Ζώτος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων, προκειμένου να εξηγήσει το πώς θα λειτουργήσει το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας και μεταξύ άλλων τόνισε:
  1. Το νέο Κέντρο θα λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό
  2. Η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη (χωρίς εισιτήριο)ακόμη και για τους ανασφάλιστους πολίτες
Ο κ. Ζώτος επισήμανε ότι στο μεσοδιάστημα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να υπάρχει παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όλους, ανεξάρτητα από το εάν είναι ασφαλισμένοι ή όχι.
 
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την ικανοποίηση του επικεφαλής του συνδυασμού Νίκου Μαγκανάρη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι λόγω της ανεργίας που έχει χτυπήσει την πόλη, νέο Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας θα είναι πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης που θα σχηματίσει αμέσως μετά τις εκλογές.
Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι θα ασκήσει όλη του την επιρροή στην κεντρική εξουσία προκειμένου οι κάτοικοι της πόλης να έχουν την περίθαλψη που τους αξίζει.
 
“Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη. Η κρίση τσακίζει όσα ξέραμε, αλλά έχουμε και τη γνώση και την πολιτική βούληση να φτιάξουμε μια πόλη που όλοι θα είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο κ. Μαγκανάρης ζήτησε να καλυφθούν άμεσα -έως ότου λειτουργήσει το Κέντρο-, όλες οι κενές θέσεις γιατρών και ιδίως αυτές των παθολόγων και των παιδίατρων, κάτι για το οποίο ο κ. Ζώτος έδειξε θετικός.
 
Τόνισε επίσης ότι η παράταξη του θα συνεχίσει να παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη και ειδικά στο ευαίσθητο θέμα της υγείας, ώστε οι πολίτες να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην πόλη.
 
Στην εκδήλωση μίλησε και ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και γενικός γραμματέας Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Γιάννης Βλασσερός.
 


Όπως είπε, η υγεία είναι αγαθό που δικαιούνται οι πάντες και σημείωσε ότι είναι αδήριτη ανάγκη η δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου στο Γαλάτσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια