Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια


Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 10/3 έως και 14/3;
 ΚΡΙΟΣ
ariesΜπορεί να σας πιάσει το παράπονο και να νιώσετε ότι κάτι μπορεί να γίνει καλά. Η διάθεσή σας όμως να βρεθείτε με το πρόσωπο που θέλετε σε μια πιο μόνιμη οικογενειακή φάση πιθανόν να σας φέρει σε σύγκρουση με την τάση σας για να είστε ελεύθεροι και κυρίως να μην μπαίνετε σε καλούπια και σε σχήματα που σας ζορίζουν. Ο Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως σας εξελίσσουν σημαντικά. Το καλό είναι ότι όσο περνάνε οι ημέρες θα νιώσετε πιο δυνατοί και σίγουρα θα γίνετε στο τέλος οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού με την καλή έννοια.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Όταν είστε καλά συναισθηματικά δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η σχέση με τον Καρκίνο θα σας δώσει ισορροπία και συναισθηματικές αντοχές. Μια νέα ξαφνική γνωριμία με έναν Υδροχόο δεν πρέπει να την υποτιμήσετε γιατί δεν είναι και τόσο εύκολη, επειδή θα σας αρέσει πάρα πολύ και από την άλλη ίσως να μην παραδέχεστε βαθιά ότι κάτι σας μαγνητίζει περίεργο. Θα κρατήσετε κάποιες αποστάσεις που ίσως να μην βοηθήσουν προς το παρόν για να ξεκινήσετε κάτι το πολύ θεαματικό. Πάντως θα υπάρχει μεγάλη έλξη και με Λιοντάρι που σίγουρα θα δείτε μέσα στο πρόσωπο του ένα δικό σας κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Υπάρχει μια μεγάλη συναισθηματική φόρτιση η οποία σας κάνει να νιώθετε μπερδεμένοι και κυρίως σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Για αυτό μην δυναμιτίζετε την σχέση σας με ψευδαισθήσεις ή με διλλήματα που δεν θα έχουν τέλος ή αρχή. Είναι σημαντική η επικοινωνία και πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη αξία σε αυτήν. Θα βοηθήσει περισσότερο η σχέση με Λιοντάρι ή Υδροχόο, ενώ με Σκορπιό ή Ιχθύ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα γιατί θα καταλάβετε τι σημαίνει συναισθηματική επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Υπάρχουν αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις, και κυρίως με έναν Κριό ο οποίος από τη μια έχει ανάγκη τις ευαισθησίες σας και από την άλλη δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που θέλει να αυτονομηθεί. Για αυτό να είστε προσεκτικοί με τυχόν αντιθέσεις και συγκρούσεις. Η φροντίδα του εαυτού σας θα είναι ότι πιο σημαντικό χρειάζεται για να κρατηθούν κάποιες ισορροπίες, οι οποίες πιθανόν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε την δύναμή σας σε περίπτωση που έχετε αντιπαράθεση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Υδροχόος πάντως θα σας κάνει παρέα και μάλιστα πολύ κοντινή.

ΛΕΩΝ
leo
Έχετε αυξήσει τα περιθώρια σε νέες γνωριμίες και όχι μόνο. Δηλαδή θα προσπαθήσετε να επανορθώσετε τις φθαρμένες σχέσεις σας ή να γίνετε πιο φιλικοί σε κάτι που δεν καταλαβαίνετε. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε ανεκτικότητα, οπότε θα επιτρέψετε μια πιο ελεύθερη και δημοκρατική επικοινωνία. Ίσως βρεθούν ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια νέα κατάσταση στην οποία θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Ο Υδροχόος θα είναι φαβορί στις προτιμήσεις σας, αρκεί να μην τον κρίνετε για την απομονωμένη συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Είναι αυξημένη η συναισθηματικότητα και η ευαισθησία σας γιατί έχετε δώσει το προβάδισμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή σε μια νέα γνωριμία με την οποία τώρα πάει κάτι να γίνει. Μέσα στην δουλειά σας ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που δεν περιμένατε ότι θα γίνει κάτι τόσο σοβαρό. Μην φοβηθείτε και επενδύστε εκεί γιατί δεν θα βγείτε χαμένοι. Ο Κριός και ο Υδροχόος θα σας δώσει την διαφορετική επικοινωνία και συμπεριφορά που επιθυμείτε. Το καλύτερο είναι να είστε σίγουροι για το επόμενό σας βήμα.
Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods  εδώ 

ΖΥΓΟΣ
libra
Η τροφοδοσία σε συναισθηματικό επίπεδο δεν είναι και πολύ εύκολη γιατί υπάρχει μια ασάφεια από το γύρω περιβάλλον ή δεν παίρνετε τα σωστά μηνύματα που θα σας κάνουν να λειτουργήσετε και πολύ ερωτικά. Μερικοί από εσάς μπορεί να ντρέπεστε να εκδηλωθείτε ή να μην δείχνετε και μεγάλο ενδιαφέρον για να μην εκτίθεστε. Κ,υρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ. Ο Αιγόκερως από την άλλη σας προκαλεί να κάνετε οικογένεια αλλά μπορεί να είναι πολύ αυστηρός για τα μέτρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Έχετε από την μια πολλές ερωτικές ευκαιρίες και κυρίως να δημιουργήσετε μια πιο ποιοτική σχέση και από την άλλη η δυσκολία με έναν Υδροχόο μπορεί και να τελειώνει γιατί θα καταλάβει το λάθος του και ίσως επανέλθει κοντά σας. Η κρυφή σχέση με έναν Κριό μπορεί να σας βάζει σε μπελάδες γιατί μερικές φορές δεν κρατιέστε σε αυτή την κατάσταση και ίσως να ζητάτε κάποιες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Υπάρχει μια έντονη έλξη με έναν Ιχθύ που με τον τρόπο του σάς υπενθυμίζει ή επαυξάνει το ανθρωπιστικό σας συναίσθημα. Μπορεί μερικές φορές να πνίγεστε στη σχέση και να ζητάτε και από την πλευρά του συντρόφου σας να εξελιχτεί ή να ακολουθήσει αυτά που κάνετε ή πιστεύετε εσείς. Αυτό μερικές φορές δείχνει από την πλευρά σας δογματισμό ή πιθανόν απολυτότητα. Ο Κριός και το Λιοντάρι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός που μπορεί πιο εύκολα να σας κουμαντάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Έχετε συναισθηματικό φορτίο που θέλετε να το αφήσετε ή να το μοιραστείτε με ένα πρόσωπο που να έχει κοινά με εσάς. Η δημιουργία οικογένειας μπορεί να σας απασχολεί όλη αυτή τη χρονιά, για αυτό να είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές. Αρκεί να είστε σίγουροι με το πρόσωπο που θα οδηγηθείτε σε συμβίωση, αν δηλ. σας ταιριάζει και δεν το κάνετε από ανάγκη. Ενώ με τον Καρκίνο ταιριάζετε μπορεί να υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες που να ακυρώνουν τις πολύ καλές πτυχές της σχέσης. Να είστε προσεκτικοί γενικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Νιώθετε ακόμα και ζήλεια γιατί πιθανόν να μην μπορείτε να ελέγξετε εύκολα τα συναισθήματά σας και να δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα με έναν Παρθένο, ο οποίος φαίνεται αεράτος και πολύ φιλικός και ξαφνικά θα δείτε ότι θέλει να σας βοηθάει και να σας εξυπηρετεί. Από εκεί αν πιαστείτε εσείς, τότε να είστε σίγουροι ότι το ενδιαφέρον θα πάει να μεγαλώσει και θα έχει ένα δικό του τρόπο για να γίνει νόμιμο ή σταθερό. Επίσης το Λιοντάρι σας ευνοεί.
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Όσο ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας τόσο θα είστε περισσότερο συνειδητοί και επηρεασμένοι από ευγενικά και τρυφερά συναισθήματα. Πάντως και τα επαγγελματικά θα σας πάνε καλά σε σχέση με τα ερωτικά σας, θα έχετε δηλ. διπλή ωφέλεια και γιατί όχι να το γλεντήσετε. Χρειάζεστε αρκετές φορές να υπερβαίνετε τα όρια και να περνάτε καλά, χωρίς να παίζετε τον ρόλο του θύματος που συνήθως επιλέγετε για να κινηθείτε στην ζωή. Ταύρος, Καρκίνος, Υδροχόος είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας.


Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/56059-erotiki-evdomada-gia-ola-ta-zodia#ixzz2vZRmKo91

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια