Αποχώρηση «ΒΟΜΒΑ» στο «Στρατόπεδο» Τσίρου!



   Η γνωστή Δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Περράκη αποχωρεί από τον Συνδυασμό "Ανθρώπινο Γαλάτσι" του νυν Δημάρχου Κυριάκου Τσίρου και προσχωρεί μόνο με την Δημοσιογραφική της ιδιότητα, χωρίς να είναι εκ νέου υποψήφια, στο Συνδυασμό "ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ" του Νίκου Μαγκανάρη, όπου είχε πρωτοξεκινήσει την πορεία της για την Εκλογική Αναμέτρηση του Μαΐου!
   Σας παραθέτουμε πρώτοι την Ανακοίνωση της, η οποία μόνο καυστική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Διαβάστε την και βγάλετε τα συμπεράσματα σας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   «Χθες, ύστερα από ώριμη σκέψη, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση της υποψήφιας Δημοτικού Συμβούλου, με το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης "Ανθρώπινο Γαλάτσι", με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Κυριάκο Τσίρο. Από σήμερα στηρίζω, με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, την υποψηφιότητα ως Δημάρχου Γαλατσίου του Νίκου Μαγκανάρη (επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Γαλάτσι Νέα Αρχή"). Έτσι άλλωστε ξεκίνησα από την αρχή της ενασχόλησής μου με τα κοινά στο Γαλάτσι. Και οδηγήθηκα σ' αυτή την απόφαση γιατί έχω μάθει να ζω με αξιοπρέπεια και να μην πουλώ ανθρώπους και ιδέες για κανέναν απολύτως λόγο. Και όποιος καταλάβει, κατάλαβε.....»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια