Ο Γαλατσιώτης Πανεπιστημιακός καθηγητής Φραγκίσκος Κουτελιέρης μαζί με τον Νίκο Μαγκανάρη!!!



Ο Γαλατσιώτης Πανεπιστημιακός καθηγητής Φραγκίσκος Κουτελιέρης 
μαζί με τον Νίκο Μαγκανάρη για να κάνει το Γαλάτσι μια «ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

   Μια σημαντική προσωπικότητα της πόλης ο Πανεπιστημιακός καθηγητής Φραγκίσκος Κουτελιέρης, θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας για να κάνει το Γαλάτσι μια «ΝΕΑ ΑΡΧΗ»
   Ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης είναι γέννημα θρέμμα Γαλατσιώτης και με τις γνώσεις του στα θέματα του περιβάλλοντος θα βοηθήσει αποφασιστικά για να γυρίσει σελίδα η πόλη μας.
   Για όλους εμάς που θέλουμε να πάμε το Γαλάτσι μπροστά, είναι ιδιαίτερη τιμή που ο παλιός μας συμμαθητής Φραγκίσκος Κουτελιέρης, έρχεται για να βοηθήσει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε
   Η αυτοδιοίκηση της νέας εποχής έχει ανάγκη φρέσκιες ιδέες και φωνές που διακρίνονται από νηφαλιότητα και ψυχραιμία.
   Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό:
   Ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος του Παν/μίου Πατρών. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου. Εργάστηκε ως ερευνητής στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", στο Παν/μιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Unilever BV, στην Ολλανδία. Πριν την ένταξη του στο Παν/μιο Πατρών, δίδαξε σε Τμήματα Μηχανικών στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας. Έχει πλήθος επιστημονικών δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, ενώ έχει επιβλέψει αρκετές διδακτορικές διατριβές. Το επιστημονικό του έργο σε θέματα ανανεώσιμης & ήπιας ενέργειας καθώς και διαχείρισης περιβάλλοντος, έχει ευρεία διεθνή αναγνώριση. Είναι παντρεμένος με τη ζωγράφο Νατάσα Κοντούλη και έχει τρία παιδιά.


Φραγκίσκο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!



Νίκος Μαγκανάρης
Υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια