Τι λένε τα άστρα σήμερα 20/3;

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/3;

Tο εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα δείχνει ότι τον πρώτο ρόλο σε αποφάσεις και επιθυμίες σας, θα έχουν το πάθος και η λίμπιντο
 Χωρίς της λογικής τα χαλινάρια, στο δρόμο που το πάθος οδηγεί.
~Σελήνη στον Σκορπιό~
Με τη Σελήνη να συνεχίζει να διέρχεται το ζώδιο του Σκορπιού η επιθυμία σας για κάτι γίνεται ισχυρή και η τάση να ασχοληθείτε σε βάθος με μια υπόθεση είναι έντονη. Τόσο υποθέσεις με περιεχόμενο φορολογικό ή χρηματοπιστωτικό όσο και ερωτικό, μυστικό, υπαρξιακό ή μεταφυσικό ενδέχεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο.
~Οι όψεις της Σελήνης~
Νωρίς, το πρωί, γύρω στις επτά το πρωί το τρίγωνο Σελήνης – Δία ευνοεί ένα θετικό ξύπνημα, ενώ γύρω στις έντεκα και μισή το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη προεικονίζει οικονομικές συναλλαγές και υπόσχεται όμορφες στιγμές, μυστικά φλερτ, συναισθηματικές και όχι μόνο βολιδοσκοπήσεις. Περίπου στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα δείχνει ότι τον πρώτο ρόλο σε αποφάσεις και επιθυμίες σας θα έχουν το πάθος και η λίμπιντο.
~Ήλιος στον Κριό~
Νέα ξεκινήματα! Από σήμερα και ως τις 20 Απριλίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και στη φύση, τη διάθεση και τον έρωτα... έρχεται η άνοιξη. Τέρμα τα παλτό, τα κρυολογήματα η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία. Η πύρινη φύση του Κριού φέρνει ζέστη, καλό καιρό και ευνοεί ενδιαφέροντα που σχετίζονται με άθληση, έχουν δράση και σας ενθουσιάζουν. Πάρτε πρωτοβουλίες και με δυνατό «εγώ» ξεκινήστε καινούργια πράγματα.
Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, ΙχθύεςΚαρκίνοι που έχετε γεννηθεί το β' δεκαήμερο.
Όλοι ανεξαιρέτως μπορεί να εκπλαγείτε με όσα θα κατορθώσετε σήμερα, αν είστε διατεθειμένοι με δύναμη και αποφασιστικότητα να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε.


Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/ta-astra-simera/item/56434-ti-lene-ta-astra-simera-20-3#ixzz2wSQ6J6W9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια