Έργο προστασίας από κατολισθήσεις στο Πανόραμα Γαλατσίου!



   Εγκρίθηκαν 290.000 ευρώ για το Δήμο Γαλατσίου μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για την «Αποκατάσταση ευστάθειας βραχωδών πρανών στην περιοχή Πανόραμα Γαλατσίου», ύστερα από μελέτη που ολοκλήρωσε και κατέθεσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
   Η λήψη μέτρων προστασίας από κατολισθήσεις σε δασική – αναδασωτέα έκταση, στην περιοχή του Πανοράματος, αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο, καθώς τίθεται θέμα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής αλλά και των διερχόμενων οδηγών.  
   Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος δήλωσε ότι «μέσα από τη χρηματοδότηση και αυτού του έργου εξασφαλίζεται η ασφάλεια των κατοίκων στο Πανόραμα Γαλατσίου και επιλύεται οριστικά το σημαντικό πρόβλημα των κατολισθήσεων στην περιοχή».
   Ο υπεύθυνος Δημοτικός Σύμβουλος για την Τεχνική Υπηρεσία Κωνσταντίνος Ζώμπος τόνισε ότι : «ήταν πάγιο και συνεχές αίτημα των κατοίκων Πανοράματος να δοθεί λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα που έβαζε σε κίνδυνο τις ζωές τους και μετά από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου και το μόνο που απομένει είναι να προχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίησή του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια