Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Πέμπτη 20/2/2014 - Τετάρτη 26/2/2014



ΚΡΙΟΣ

   Δεν γίνεται να αφήνεις το παρελθόν, αποφάσεις άλλων, κληρονομικά να σε καταδυναστεύουν, χρειάζεσαι κάπου να ακουμπήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το καλύτερο για σένα και με το να κρατάς το στόμα σου κλειστό δεν βοηθάς τον εαυτό σου.  Φοβάσαι μήπως κάπου λαθέψεις αλλά για πες μου αν κάπου αποδειχθεί ότι κάνεις λάθος, δεν είναι καλύτερα να το διαπιστώσεις μια ώρα νωρίτερα; Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά αρκεί να το καταλάβεις και εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

  Μερικές φορές αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα που σου προσφέρει ένας άνθρωπος, μια δουλειά, το σπίτι. Εσύ τι κοιτάς Ταύρε; Πόυ χάνεται το βλέμμα σου, σε ποια ταξιδια βρίσκεται η καρδιά σου. Από λόγια νομίζω πως έχεις χορτάσει. Μπορεί τώρα να αισθάνεσαι ότι βαδίζεις χωρίς πυξίδα. Αν είναι να υποφέρεις από τις υποψίες, καλύτερα να αναζητήσεις αλλού τις σταθερές σου. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, υπάρχουν και άλλες αρετές.


ΔΙΔΥΜΟΣ

   Επιτέλους λες από μέσα σου, κάτι που σε εξιτάρει μπαίνει στη ζωή σου δυναμικά, κάτι πολύ καινούριο. Νέοι άνθρωποι και καταστάσεις που σίγουρα σου ταιριάζουν περισσότερο. Tι έκανες όμως εσύ μέχρι σήμερα; Αυτό πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις γιατί τα ίδια λάθη δεν επιτρέπεται να επαναλαμβάνονται. Να υποδεχθείς με κάποια σύνεση αυτό που έρχεται, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Και αν συναντήσεις απρόβλεπτα γεγονότα που θα σε χαλάσουνε, εμπόδια που θα μπούνε στο δρόμο, κάνε υπομονή και δεν θα χάσεις.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

   Αν περιμένεις αυτό που θα έρθει να σε αποζημιώσει συναισθηματικά θα επιβεβαιωθείς. Ιδιαίτερα αν ανήκεις σ αυτούς που έκαναν επεκτατικές κινήσεις μεθοδικά τον προηγούμενο καιρό και δούλεψαν με τις αδυναμίες τους. Να δεχθείς ότι περνάς από ένα στάδιο που έπρεπε να δοκιμαστούν οι αντοχές αλλά και τα πιστεύω σου, σε ένα άλλο που κρύβει γλυκές εκπλήξεις. Γιατί κάπου εδώ κοντά τελειώνει η περίοδος της δοκιμασίας. Θα σε ξαφνιάσουν οι αντιδράσεις αλλά δεν χρειάζεται να σε χαλάνε οι μικρόψυχοι.

ΛΕΩΝ

   Αυτή τη βδομάδα και μέχρι τα τέλη του μήνα τουλάχιστον δεν πρέπει να μπλεχθείς σε διενέξεις, χαλάρωσε. θα μου πεις εύκολο είναι να το λες αυτό αλλά ποιος το κάνει. Δίκιο έχεις αλλά είναι μια περίοδος που πολλά παίζονται κι εσύ καλό είναι να δείχνεις ότι είσαι εδώ και διεκδικείς τα κομμάτια που σου ανήκουν χωρίς όμως να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Μια συμβουλή, σίγουρα για αυτούς που αγαπάμε θέλουμε το καλύτερο, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό είναι υποκειμενικό. Μή χάνεσαι λοιπόν στα πρέπει αλλά κάνε την υπέρβαση (όχι οικονομικά).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Κάπου εγκλωβίζεσαι ανάμεσα σ αυτό που περιμένουν από σένα και σε αυτό που σου επιβάλει η καρδία αλλά και η λογική σου. Έφθασε ο καιρός που θα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Και δεν πρέπει να σε νοιάζει διόλου τι θα πούνε οι άλλοι. Το σημαντικό είναι τι θελεις εσύ να κάνεις. Άλλωστε ποιός ξέρεις καλύτερα από σένα ποιό είναι το καλό σου; Ένα επαγγελματικό ζήτημα ή θέματα ακίνητης περιουσίας μοιάζει να σου κρατάνε συντροφιά αρκετές νύχτες αυτό το διάστημα.


ΖΥΓΟΣ

   Πρόσεχε καλά τι εύχεσαι γιατί λένε πως αυτό μπορεί να σου συμβεί. Και τότε τι γίνεται; Αυτή τη περίοδο ετοιμάσου γιατι όντως θα γίνει μια αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Αυτό δεν ήθελες;  Αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει να μετρήσεις πόσοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σου. Και τι σημαίνει φιλία; Αν δεν τα ξέρεις αυτά, θα τα μάθεις καλά πολύ σύντομα από την καλή και την ανάποδη. Μόνο μια συμβουλή, για να μην απογοητευόμαστε δεν πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τους ανθρώπους από αυτές που μπορούν να σηκώσουν (σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Απόλαυσε τον ερωτισμό που εκπέμπεις και εκμεταλλεύσου κάποιες ευκαιρίες που σου υπόσχονται τρυφερές στιγμές (και αν το χειριστείς σωστά οι μέρες γίνονται εβδομάδες μετά μήνες ή χρόνια). Παίξε τζόκερ, χαμογέλα στη τύχη για να σου χαμογελάσει κι αυτή. Όσο περισσότερο συναναστρέφεσαι με πρόσωπα ανάξια λόγου τόσο ποιο πολύ κακό κάνεις στον εαυτό σου. Δεν σου πάει! Βάλε ένα τέλος σε ότι πρέπει να τελειώνει. Ύστερα; Ύστερα κάνε το κέφι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

   Κατά βάθος είσαι ψυχούλα και αυτό για ακόμη μια φορά φαίνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων. Υπνωτισμένα παρακολουθείς τις ανασφάλειες σου να χορεύουν στο φως των κεριών συντροφιά με τις επιθυμίες σου. Αλλά τέρμα ως εδώ, αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί. Είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις. Άνοιξε τα μάτια σου, μπες και χόρεψε το χορό της βροχής. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα λόγια που θα ακούσεις να σου λένε, έχουν να σου διδάξουν πολλά για τους ανθρώπους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Η χαρά σου, δείχνει να έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Πρέπει όμως και εσύ να βάλεις τα δυνατά σου γιατί πολλά μάτια σε παρακολουθούν. Να πάρεις τις αποφάσεις σου με ανθρώπους ή καταστάσεις. Ξέχνα ότι έχεις χάσει, οι Εβραίοι λένε κάτι πραγματικά σοφό: μη κοιτάς να βγάλεις κέρδος (μεταφορικά αυτό) από τη ζημιά που έχεις πάθει, δεν υπάρχει τρόπος. Νομίζω πως αν το εφαρμόσεις ως δια μαγείας θα πετάξεις πολλά βάρη από πάνω σου. Και μη ρωτήσεις και τώρα τι κάνουμε. Το αυτονόητο! Πάμε για άλλα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Κανονικά θα πρέπει να ανασκουμπωθείς και να αρχίσεις να ψάχνεις μήπως μέσα στο στενό σου κύκλο κάποιος ανακατεύει θέματα που σχετίζονται με ιδιοκτησίες, ακίνητη περιουσία. Πολύ πιθανόν αυτό να αφορά και κάποια μεταφορά, αλλαγή ή μετακόμιση. Οι οιωνοί σε γενικές γραμμές είναι καλοί, όσο και αν εμφανίζονται γεγονότα αρνητικά να σου μαυρίζουν το παρόν και το μέλλον. Θα περάσουν με τις ανάλογες φυσικά απώλειες, αλλά το θετικό είναι πως θα μπεις σε μια νέα περίοδο.

ΙΧΘΕΙΣ

   Μια χαρά μπορεί να λες πως είσαι. Πολύ άνεση να βγάζει η στάση σου. Αλλά ξέρεις ποιοι γράφουνε ιστορία; όχι πάντα απαραίτητα αυτοί που είναι οι καλύτεροι αλλά αυτοί που ξέρουν πότε πρέπει να ανοιχτούν, να βγούνε προς τα έξω και πότε να υποχωρούν και να κλειστούν στο καβούκι τους. Μην επιμένεις λοιπόν άδικα εκεί που βλέπεις ότι τα δεδομένα δεν σε ευνοούν. Οικονομικά μη ρισκάρεις, αντίθετα ρίσκαρε σε νέα πρόσωπα. Η υπομονή είναι αρετή αυτό το ξέρεις.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια