Η Δέσποινα ξανά μαζί μας!



Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

   Δυναμικό come back κάνει η Δέσποινα Βανδή, μετά από την λήξη της συνεργασίας της και τις μεγάλες διαμάχες με τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, με την παρουσία της στο talent show του Αντ1 το The Voice, όπου έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές και του κόσμου, αλλά και της agb!
   Βέβαια η αλλαγή πλεύσης προς την Τηλεόραση, δεν είναι πρόσφατη, αφού από πέρυσι το Φεβρουάριο, είχε δεχτεί την θέση της παρουσιάστριας και έκανε το ντεμπούτο της δίπλα στον πολυτάλαντο κωμικό ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη, στον διαγωνισμό της επιλογής του Ελληνικού Τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision του 2013 στην Σουηδία, ενώ φήμες υπάρχουν πως εφέτος θα κάνει solo παρουσιάσει του φετινού διαγωνισμού.
   Η θέση αυτή της παρουσιάστριας, πολύ ομολόγησαν πως της πήγε γάντι κι ότι παρ’ όλο το τρακ της, μπόρεσε κι έδωσε δείγματα γραφής, ανοίγοντας την πόρτα του τηλεοπτικού παραδείσου.
Όσο για την θέση της ως κριτής, η Δέσποινα έχει ό,τι ακριβώς πρέπει να έχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα, για οποιοδήποτε λόγο στην τηλεόραση: αμεσότητα, εκφραστικότητα,  καλά αντανακλαστικά, γκάζια, χιούμορ, γλυκύτητα, εξυπνάδα, άποψη – συν φυσικά, την ωραία παρουσία, τον μεστό λόγο και τα πολύ σωστά, «στρογγυλά» σε εισαγωγικά πάντα ελληνικά της. 
   Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν οι καβγάδες και η τηλεόραση της πάνε ταμάμ όπως λέει κι ο σοφός ελληνικός λαός και γιατί όχι να μην περιμένουμε να την δούμε και ως παρουσιάστρια σε δικιά της εβδομαδιαία εκπομπή! Πάντως, έδωσε έναν μουσικό αέρα στην τηλεόραση, αφού πλέον, εκτός από μοντέλο και ηθοποιός, μπορεί άνετα κι ένας τραγουδιστής να παρουσίαση άρτια μία εκπομπή φτάνοντας  τα ποσοστά της τηλεθέασης στα ύψη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια