Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τετάρτη 15/1/2014 - Τρίτη 21/1/2014



ΚΡΙΟΣ

   Κάτι που υπήρχε κρυμμένο ή είχες χάσει από καιρό θα ανακαλύψεις. Οι μέρες που έρχονται θα έχουν εκπλήξεις. Μόνο που μερικές φορές από την απογοήτευση και τη θλίψη θα πηδάς στη χαρά και το αντίστροφο. Καλό είναι να μη πάρεις καμιά απόφαση κάτω από καθεστώς πίεσης που θα νιώθεις να σε πνίγει και να επιρεάζει τη ψυχολογική σου κατάσταση. Αντίθετα θα πρέπει να σηκωθείς και να τινάξεις από πάνω σου κάποια από αυτά που σε βαραίνουν και στη συνέχεια να βάλεις προτεραιότητες στους στόχους σου ώστε να αρχίσουν να υλοποιούνται ένας-ένας. Πως λέει εκείνη η παροιμία; Των φρονίμων τα παιδιά...

ΤΑΥΡΟΣ

  Διασκέδασε, δεν είναι τρόπος αποφυγής προβλημάτων αλλά ευκαιρία χαλάρωσης. Επαγγελματικά θα ταλαντεύεσαι ανάμεσα στο θέλω και στον συντηρητικό σου εαυτό.   Προετοιμάσου για το επόμενο διάστημα για να αντισταθείς στις κακές γλώσσες. Η συντροφικότητα θα σε βοηθήσει. Μόνο που εσύ δυσκολεύεσαι να αφεθείς και αυτό είναι κρίμα γιατί και το άλλο το πρόσωπο έτσι δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο πολύ μετρά στη ζωή σου. Κατάλαβε το, για να σε βοηθήσουν πρέπει να ανοιχτείς. Δεν είναι δικαιολογία ο φόβος του <πως θα το πάρει>, έτσι δεν μπορείς να πας πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

   Αν παραμελήσεις την υγεία σου θα σε παραμελήσει και αυτή. Καταλαβαίνω ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες που έχεις αυτή τη κρίσιμη περίοδο όμως σκέψου ότι για να μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτά που έχεις μπροστά σου πρέπει να είσαι στο πόδι. Βοήθησε τον εαυτό σου και θα σε βοηθήσει και αυτός. Υπάρχει τρελή κίνηση γύρω από τον πλανήτη σου, ετοιμάζονται μεγάλες και ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές. Και εσύ μοιάζει να πήρες το μάθημα και τώρα είσαι έτοιμος να πηδήξεις στο μέλλον. Αυτά που σκέφτεσαι να ξέρεις ότι θα σε σημαδέψουν για πολύ καιρό. Και τι είναι αυτό που μένει, τι θα απομείνει; Αυτή την αύρα που θα σ ακολουθεί για πάντα είναι που πρέπει να σκεφθείς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Αντίπαλος είναι το παρελθόν και όσα επιστρέφουν έστω και με αλλοιωμένη μορφή και εκφράζονται ως άγχη. Δεν είναι λύση να αγνοείς τον συναγερμό που βαρά μέσα σου. Κάνεις λάθος. Τώρα αν θέλεις να κλειστείς μέσα στο δωμάτιο σου και στρουθοκαμιλίζοντας να κρύψεις το κεφάλι μέσα στα σεντόνια και αν αυτό σε καλύπτει κάντο. Αν πάλι όχι τότε αντιμετώπισε στα ίσα όσα σε βασανίζουν.  Δεν θα είναι εύκολο αλλά αν τα καταφέρεις θα είναι οριστικό.  Είναι μια λύση που θα σε ωφελήσει πολλαπλά. Αν υπάρξει κάτι ερωτικό στη ζωή σου αυτό από σένα εξαρτάται.

ΛΕΩΝ

  Είσαι μέσα στη καρδιά των γεγονότων και την ώρα της μάχης δεν είναι ώρα για αναλύσεις και φιλοσοφίες. Έτσι δεν παίρνεις το ποθητό αποτέλεσμα. Επιμένεις να χτυπάς τη γροθιά σου πάνω σε ένα ξυράφι. Θα κάνεις πρώτα από όλα σε σένα καλό αν καταφέρεις να συγκρατηθείς. Υπάρχει και άλλος τρόπος. Δεν είναι μόνο να σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι να παίρνουμε φορά, να ορμάμε σε όποιον έτυχε να βρεθεί στο διάβα μας. Χρειάζεται στρατηγική. Να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου προσφέρει η γοητεία σου. Με το μαλακό, σιγά-σιγά, με το γλυκό, με την ευγένεια μπορεί να έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Και αυτό σου ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Προσπαθείς να συγκρατηθείς όμως κάπου πρέπει να καταλάβεις πως είναι αδύνατο να πας κόντρα με τον εαυτό σου. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρώτα βάλε καλά στο μυαλό σου ότι πρέπει να ξεπεράσεις έντεχνα τον εκνευρισμό που θα προκύψει όταν αφήσεις ελεύθερα να βγούνε τα λόγια που έχεις μέσα σου. Κατά τα άλλα για να περάσουμε και στα ενδότερα σου, υπάρχει και ο φόβος που παραμένει φωλιασμένος μέσα σου. Κατανοώ πόσο μόνος μπορείς να αισθάνεσαι μερικές φορές μα και εσύ πρέπει να εννοήσεις να καταλάβεις ότι αν δεν τολμήσεις να τον αντιμετωπίσεις δεν θα απαλλαχθείς από αυτόν. Μη το ξεχνάς αυτό. Α και κάτι τελευταίο... Κατάλαβε πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα εσύ. Το μυστικό ονομάζεται συνεργασία.


ΖΥΓΟΣ

  Δεν είναι σωστό να παραμερίσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς με τα προβλήματα ανθρώπων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από σένα. Ναι μεν έχεις μεγάλη καρδιά και νοιάζεσαι αλλά σκέψου ότι αφενός αυτά δεν είναι τωρινά, αφετέρου δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μαζί τους ιδιαίτερα τώρα.  Μήπως αυτό είναι και μια δικαιολογία για να αποφύγεις να σκέφτεσαι όσα σε βασανίζουν και σου δίνουν χρόνο για να καθυστερήσεις μια απόφαση που πρέπει να πάρεις από καιρό; Αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να καταλήξεις κάπου, να ειπωθούν αυτά που πρέπει και να παρθούν αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Όσο περισσότερο η εσωστρέφεια ανεβάζει ρυθμούς, τόσο η μια δυσκολία διαδέχεται την άλλη. Σε εκνευρίζει να ξέρεις πως σε βάζουν σε διαδικασία δοκιμασίας. Έλα παππού να σου δείξω που το έχει η γιαγιά, σκέφτεσαι.. Όμως αυτό το άγχος για την επιτυχία και η ανάληψη ευθυνών ήταν που σε διακατείχε πάντα. Παρόλα αυτά αντιπαθείς τις οποιασδήποτε μορφής εξετάσεις. Στη πραγματικότητα βέβαια, το μόνο που ζήτάς είναι μια αγκαλιά για να ηρεμίσεις...  Το μόνο που πραγματικά σε νοιάζει είναι να ήσουν κάπου  μακριά και να σου κρατούσε το χέρι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

   Δεν είναι μόνο υποχρεώσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βγεις από το σπίτι και κοίταξε ψηλά. Ο ήλιος σου χαμογελά και σου κλείνει το μάτι. Γιατί να μη το κάνει; Τι σου λείπει; ok  ξέρουμε τι είναι αυτό, αλλά δεν γίνεται να μείνεις εκεί. Αυτή η δύναμη που υπάρχει μέσα σου σε κρατά σταθερά στα πόδια σου. Αυτό είναι που έχει σημασία. Τα σκαμπανεβάσματα της εβδομάδας είναι για να δίνουν γεύση. Οι πλανήτες χορεύουν στο πλάι σου για παρτι σου. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που σε έχουν βάλει στο μάτι γιατί δεν αντέχουν την σύγκριση μαζί σου. Σίγουρα δεν είναι η ώρα να τους αντιμετωπίσεις. Τώρα εκμεταλεύσου την εύνοια που σου δείχνει η ζωή αποφεύγοντας τις κόντρες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Άλλαξε τροπάριο, σταμάτα να φέρεσαι πεσιμιστικά και δείξε το ανάστημα σου.  Μπορεί εσύ να έχεις ανάγκη μια μεγάλη αγκαλιά για να κλείσεις τα μάτια και να πεις όλα αυτά να περάσουν το πρωί. Αλλά δεν είναι λύση. Θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι ενοχικός.  Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να υπομένεις τα πάντα επειδή τα αντέχεις. Τέρμα αυτά. Αφού πλέον σε ζορίζουν τα βάρη των άλλων έχοντας σηκώσει περισσότερα από αυτά που αντέχεις θα πρέπει να τα αφήσεις πριν σε λυγίσουν. Και εδώ που τα λέμε, γιατί δεν το κάνεις; Είναι εντελώς ανθρώπινο αντί να γίνεις το θύμα να πάρεις το καπελάκι σου και να πεις εγώ κατεβαίνω εδώ. Μπορείς να το κάνεις. Πίστεψε το. Είναι πιο απλό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Στη πραγματικότητα αυτό που κάνεις είναι ότι αυτοβασανίζεσαι. Μόνος σου εστιάζεις και μεγεθύνεις τις καταστάσεις, μεγαλοποιώντας τη σημαντικότητα τους σε συνδυασμό με την ευαισθησία του. Δεν περιμένω βέβαια ότι και να σου πω, πως θα διαβάσεις τα λόγια μου και θα αλλάξεις, το ξέρουμε αμφότεροι. Έτσι ήσουν, έτσι είσαι, έτσι θα είσαι. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην το συνηθίσεις και στο τέλος το θεωρείς και φυσιολογικό. Γιατί ότι σε καίει βασανιστικά λειτουργεί και σαν αφροδισιακό.

ΙΧΘΕΙΣ

   Η υπομονή που θα δείξεις τώρα να ξέρεις ότι σύντομα σε λίγους μήνες θα επιβραβευτεί και με το παραπάνω. Προβλέπεται όμως μια συνάντηση που χωρίς να το περιμένεις θα σε αναστατώσουν αυτά που θα ειπωθούν. Μπορεί ταυτόχρονα να είναι και η αφορμή που θα σημάνει και την έναρξη κάποιας γενικότερης αναταραχής. Αυτό μεταφράζεται σε μια αλλαγή πολύ σημαντική για τη συνέχεια.  Αν κάνεις αυτή θα έχει συνέπειες και στο υπόλοιπο κομμάτι της ζωής σου. Θα λειτουργήσει σαν ντόμινο που θα παρασύρει πολλά κομμάτια. Να θυμάσαι ότι στο τέλος αν δείξεις επιμονή και κάνεις υπομονή θα τα καταφέρεις.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια