Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τετάρτη 1/1/2014 - Τρίτη 7/1/2014



ΚΡΙΟΣ

   Δεν θα πρέπει να απασχοληθείς περισσότερο χρόνο από αυτό που μπορείς να διαθέσεις σε πρόσωπα της οικογένειας σου για να τους πείσεις για το ενδιαφέρον σου. Η προσοχή σου έστω και τώρα αν δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα πρέπει να στραφεί στον επαγγελματικό σου χώρο που σε χρειάζεται. Παράλληλα φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποια σύννεφα που δημιουργήθηκαν σε σχέση με ένα αγαπητό σου πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

  Αμέσως μετά τις γιορτές θα προκύψουνοικογενειακά ζητήματα. Αν είσαι αδέσμευτος μην ξεκινήσεις κάτι νέο αυτή τη βδομάδα.  Εάν είσαι σε δεσμό ετοιμάσου για μια πάλη στην οποία ο νικητής θα επιβάλει και τις απόψεις του. Όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε αμφότεροι ότι στις σχέσεις πάντα οι δύο μαζί χάνουν και μαζί κερδίζουν. Από την άλλη, μέσα απο τις συγκρούσεις ξεκινούνε και γίνονται τα επόμενα βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Με το να αναλώνεσαι σε συζητήσεις δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα. Υπομονή πρέπει να κάνεις και να αφήσεις τις μέρες να περάσουν μια και δεν έχεις τη διάθεση να κόψεις κάποιο γόρδιο δεσμό που σε δένει. Θα ήθελες να πάρουν οι άλλοι τις αποφάσεις που σε βολεύουν μα αυτό το ποτήρι θα το πιεις μόνο σου ως τον πάτο Δίδυμε. Δεν έχεις σκεφθεί ότι οι άλλοι βολεύονται από την αδυναμία σου;


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Αυτό που θα πρέπει να καταλάβεις είναι ότι η λύση σε ένα πρόβλημα δεν είναι μόνο το άσπρο ή μαύρο αλλά έχει πολύ περισσότερες ενδιάμεσες αποχρώσεις. Κάτι που σήμερα μοιάζει για κακό σύντομα θα καταλάβεις ότι έγινε για καλό σου. Αυτό που θα παραμείνει κακό είναι τα οικονομικά σου στα οποία μη περιμένεις αλλαγές για αρκετούς μήνες ακόμα. Μη σε χαλάει, κανείς δεν χάθηκε επειδή του έπεσε λίγο ουρανός στο κεφάλι.

ΛΕΩΝ

  Έρχεται η ζωή πάνω σε ένα μαύρο άλογο να σου δώσει άλλη μια κατραπακιά αλλά αυτή τη φορά θα είναι για να ξυπνήσεις. Δεν πρέπει να κρίνεις αυστηρά τους άλλους αλλά τον εαυτό σου που επιτρέπεις να εκμεταλλεύονται τη καλή σου διάθεση. Μερικές φορές τα προβλήματα που εμφανίζονται είναι για καλό γιατί έτσι συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει εμφανώς καλά στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Δεν θα βρεις συμπαράσταση για αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψεις τον εαυτό σου να απογοητευτεί.
   Μια είδηση που έρχεται από μακριά σε βάζει σε μια σειρά από σκέψεις για αποφάσεις που αφορούν τη προσωπική σου ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας σε περιμένουν όμορφες στιγμές που θα τις μοιραστείς με ένα δικό σου πρόσωπο.


ΖΥΓΟΣ

  Στο δρόμο που αποφάσισες να ακολουθήσεις φρόντισε να έχεις συνοδοιπόρους. Από τη μία θέλεις να ξεφύγεις από περιορισμούς και όρια και να πέσεις με τα μούτρα σε αυτά που σε τραβάνε και από την άλλη αναγνωρίζεις ότι αυτά που σε τραβάνε μπορεί να σε παρασύρουν επικίνδυνα ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις κρύβεται κάπου στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Περηφάνια αλλά και προκατάληψη. Κοινωνική ζωή αλλά και ανάγκη για χουχουλιασμα στο σπίτι. Νέες γνωριμίες και ακόμη μεγαλύτεροι δικοί σου αυτό-περιορισμοί στο εσωτερικό σου κόσμο.  Η εβδομάδα (ή ό μήνας) των αντιθέσεων. Η τύχη όσο και να μη μπορείς να το δεις σε ευνοεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρισκάρεις. Προς το παρόν πρέπει να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση μια και για πρώτη φορά φαίνεται να βαδίζεις σε ένα μονοπάτι που θα βελτιώσει τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Κάποιοι θα πιστέψουν ότι αυτή η εβδομάδα είναι τυχερή για σένα. Θα πρέπει να καταλάβεις από αυτό και μόνο, πως στη πραγματικότητα ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να κοιτάξουν σε βάθος για όσα αφορούσαν εσένα μια που δεν κατάλαβαν ότι όσα σήμερα δείχνουν ευνοϊκά ή τυχερά οφείλονται αποκλειστικά στη δική σου πίστη, στην υπομονή και σκληρή προσπάθεια που κατέβαλες


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Δεν βοηθάς κανέναν να σε καταλάβει όταν με τη στάση σου αποπροσανατολίζεις τον άλλο από την πραγματικότητα σου. Είναι καιρός να ανοιχτείς σε κάποιο πρόσωπο που δείχνει να νοιάζεται πραγματικά για σένα. Φρόντισε να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και πιο πολύ φρόντισε να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις. Μην κοιτάς πίσω θα βγεις εκτός προγράμματος αν επιμένεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Ο εγωισμός το ξέρεις πως δεν αποτελεί καλό σύμβουλο. Αλλά το να επιμένεις σε αυτά που πιστεύεις δεν είναι εγωισμός. Η στάση σου σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρτ που έχεις βάλει για σένα θα σε κάνει να νιώσεις περηφάνεια με τον εαυτό σου!  Μη διστάζεις λοιπόν να κάνεις κάποια πράγματα που πιστεύεις. Μόνο έτσι θα μπορέσει να συνεχισθεί μια άνοδος που από καιρό έχεις διακόψει.

ΙΧΘΕΙΣ

   Η διαίσθηση σου έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι σε καθοδηγεί σωστά, δεν είναι αυτή το πρόβλημα. Γιατί λοιπόν κάθεσαι και αναλώνεσαι σε συζητήσεις και αναζητάς τη γνώμη των τρίτων; Εσύ είσαι που δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στα θέλω σου και στα βαθύτερα όνειρα σου. Πόσες φορές θα πρέπει να σου επαναλάβει κάποιος ότι επιβάλλεται να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις; Το 2014 να αφεθείς στα θέλω σου!


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια