ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πραγματοποίησε ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!



  Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα μας «Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» ανάρτησε πριν δύο εβδομάδες, την ανακοίνωση της δράσης «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ», που πραγματοποίησαν τα « Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου Meganalysis» για να μαζέψουν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, για να βοηθήσουν την «Κιβωτό του Κόσμου» του πάτερ Αντώνιου.


   Εμείς από την πρώτη στιγμή, θεωρήσαμε υποχρέωση μας και καθήκον μας, προτίστος ως άνθρωποι, να βοηθήσουμε κι εμείς εμπράκτος, όχι μόνο με την δημοσίευση της ανακοίνωσης, αλλά και πραγματοποιώντας και μία δράση μεταξύ μας οι συνεργάτες και οι οικογένεις μας, για να μαζέψουμε τρόφιμα, ενισχύοντας έτσι μ' αυτόν τον τρόπο τον «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ» των εν λόγω διαγνωστικών εργαστηρίων.




   Η «εσωτερική» δράση που πραγματοποιήσαμε, δίνοντας ο καθένας μας ότι μπορούσε, από το υστέρημα μας, ήταν πάρα πολύ επιτυχής, και πέρα από κάθε προσδοκία μπορέσαμε και μαζέψαμε τρεις κούτες γεμάτες τρόφιμα, φτάνοντας συνολικά στα 30 kg. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 16/12/2013 έως την Κυριακή 29/12/2013, ενώ τα παραδώσαμε εχθές 30/12/2013, με εκπροσώπους τον Αρχισυντάκτη μας Πλούταρχο Πάστρα και την Γραμματέα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, στην υπεύθυνη της δράσης των «Διαγνωστικών Εργαστηρίων Γαλατσίου Meganalysis», κυρία Καίτη Κουτρώτσιου.



  Τα τρόφιμα που παραδώσαμε ήταν μακαρόνια, ρύζια, γάλατα εβαπορέ και μακράς διαρκείας, αλεύρια, τοματοπολτούς, μέλι, ζάχαρες, φακές και φασόλια. Ενώ, μία οικογένεια πρόσφερε ένα παιχνίδι για τους μικρούς φίλους της Κιβωτού!
   Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας, τους φίλους τους και τις οικογένειες τους, που βοηθήσανε στην δράση αλληλεγγύης που διοργανώσαμε για την ενίσχυση της αντίστοιχης δράσης των «Διαγνωστικών Εργαστηρίων Γαλατσίου Meganalysis», ενώ θέλουμε, να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και τα Φροντιστήρια «The Center» που βοηθήσανε κι αυτά εμπράκτως στο έργο μας, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.



   Εν κατά κλείδι, μ' αυτήν την δράση αλληλεγγύης, θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι Δημοσιογραφία δεν είναι μόνο τα πολιτικά παιχνίδια και τα μεγάλα τζάκια, αλλά απλοί νέοι άνθρωποι, όπως, τα στελέχη της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας, που έχουν μεράκι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους που ζητάει μια χείρα βοηθείας , ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το τέλμα που έχουμε βρεθεί!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια