Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 2/12/2013 - 8/12/2013



ΚΡΙΟΣ

   Έχεις έναν αέρα ανανέωσης, γιορτινό και διάθεση που ανεβαίνει. Η διάθεση σου είναι Χριστουγέννων από μέρες τώρα και τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει. Αυτό συνεπάγεται μια σειρά από έκτακτα έξοδα που δεν τα είχες προϋπολογίσει. Οπότε ότι και να σου πω εγώ να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα, τις βόλτες στην αγορά δεν θα μ ακούσεις. Το αστείο είναι πως μέσα σε όλα αυτά βάζεις και νέα επαγγελματικά σχέδια και νέα ανοίγματα. Δεν λέω είναι καλή εποχή για ξεκινήματα αλλά όλα μαζί και τραγούδι και θέαμα και πάρτι και δουλειά κάπου θα σε εξουθενώσει. Ερωτικά δεν σε καλύπτει ό,τι δεν συνοδεύεται από μια θερμή αγκαλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

  Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πως το ποτάμι κυλά προς τη θάλασσα και εσύ έχεις ανέβει πάνω σε ένα καγιάκ για να το διασχίσεις, να το καταγράψεις, να σημειώσεις τα δύσκολα και τα εύκολα περάσματα, γιατί όλα αυτά θα σου είναι πολύ σύντομα χρήσιμα. Αναζήτησε το δρόμο σου και κάνε σχέδια χωρίς να επιτρέπεις να μαθευτούν οι κινήσεις σου. Δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι τι πρόκειται να κάνεις ή τι είναι αυτό που σκέφτεσαι. Κανόνισε λοιπόν να μην αποκαλύπτεσαι. Σύντομα θα έχεις νέα από υποθέσεις που χρονίζουν. Μέτρα τα συν και τα πλην.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Έχεις ανεβασμένες στροφές και η βελόνα έχει θρονιαστεί μόνιμα στα κόκκινα. Είναι σαν να κάνεις κρας τεστ τις αντοχές σου, τον εαυτό σου, τις σχέσεις σου, τα πάντα που σε περιτριγυρίζουν. Εντάξει πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις πως αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται για πολύ καιρό. Εσύ αδιαφορείς και δίνεσαι σχεδόν σε κάθε τι που σε συναρπάζει. Ερωτικά πίστεψε στα λόγια της λογικής και απόφυγε παρορμητικές εξάρσεις. Αλλά τι λέω, συμβουλές σ έναν Δίδυμο όταν στέκεται μπροστά στον έρωτα, είναι σαν να προσπαθήσεις να πείσεις ένα μωρό, πως του κάνει κακό το παιχνίδι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Έρχονται γιορτές και πρέπει να σε βρούνε καθαρό από διλλήματα μια και μπαίνεις σε μια νέα εποχή που θα έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς όλο το πλούτο (ψυχικό, πνευματικό, γνώσεις, εμπειρίες, χαστούκια) που συσσώρευες τόσα χρόνια. Επιβάλλεται λοιπόν να είσαι απαλλαγμένος Καρκίνε από ανούσιες σχέσεις που τη ματαιοδοξία σου μπορούσαν να καλύψουν αλλά μέχρι εκεί. Στη καρδιά σου αιώνες τώρα υπάρχει ένα μεγάλο στοπ. Οι άνθρωποι σαν και σένα δεν υπήρξαν ποτέ αιχμάλωτοι της μοίρας αλλά μόνο αιχμάλωτοι του ίδιου τους του μυαλού.

ΛΕΩΝ

  Εμπιστεύσου το ένστικτο σου. Η κρίση σου δεν θα σε γελάσει αυτή τη φορά. Εδώ που τα λέμε ποτέ δεν σε γέλασε, όποτε ένοιωσες να σε γελά, είτε ήθελες να ξεγελαστείς, είτε είχαν αλλάξει τα δεδομένα αλλά εσύ περί άλλων ετύρβαζες. Επεδίωξε να μείνεις με αυτούς που έχουν δοκιμαστεί, κράτα δηλαδή λίγες ουσιαστικές επαφές. Ερωτικά σου χρωστάει πολλά ο χρόνος. Έφτασε η ώρα για να τα διεκδικήσεις αυτά που σου οφείλουνε. Λιγότερες ενοχές, ανοχές, περισσότερα θέλω.  Καιρός να επιστρέψεις στον παλιό καλό εαυτό σου. Υπευθυνότητα, συνέπεια, οργάνωση. Έτσι και θα βοηθήσεις αλλά και εσύ θα βοηθηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Δεν θα είναι εύκολη η περίοδος προ Χριστουγέννων. Πολλά μέτωπα υπάρχουν στο προσκήνιο και συ ο άνθρωπος των ειδικών δυνάμεων να τρέχεις από το ένα χαράκωμα στο άλλο. Μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει κατά βάθος. Κατά βάθος βέβαια γιατί στην επιφάνεια πρέπει να αντιμετωπίσεις τα θηρία. Μη μασάς όμως, αν είσαι ο εαυτός σου, τίποτε δεν μπορεί να τα βάλει μαζί σου. Η συμβουλή μου είναι να ριξεις σε ένα βαθύ πηγάδι λόγια που ειπωθήκαν και υποσχέσεις που πατήθηκαν. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μη φθαρείς. Μην ανησυχείς στα επόμενα βήματα θα βρεις φτερά πεταμένα μπροστά σου. Φόρεσε τα.


ΖΥΓΟΣ

  Και να που φθάνουμε στα όρια… Στα όρια των αντοχών, αλλά και σ αυτά τα όρια που αν τα υπερβείς από εκεί και πέρα μπορούν να αλλάξουν πολλά. Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο. Το κάνουμε το βήμα, ή όχι. Αυτή τη φορά σε καταλαβαίνω. Υπάρχει μπροστά σου, πίσω από το σύνορο, μια μεγάλη λεωφόρος που επιτέλους οι μηχανές σου θα μπορέσουν να δώσουν γκάζια και να τρέξεις να το ευχαριστηθείς. Αλλά μαζί και ρίσκα. Βάλε σε μια σειρά τις επιθυμίες σου και παραμέρισε ό,τι σε εμποδίζει και ό,τι σε ρίχνει στα σκοτάδια, δες τι θέλεις και τι είσαι πρόθυμος να κάνεις για αυτό. Ό, τι και να κάνεις πάντως για χρόνια θα σκέφτεσαι αυτό που έκανες ή δεν έκανες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Κάποιους θα τους ψιλοαπογοήτεψεις με τη στάση σου. Δεν γίνεται με όλους να τα έχουμε καλά, ούτε πάλι γίνεται με αυτούς που τα πάμε ζάχαρη να τους έχουμε και συνέχεια ικανοποιημένους, ευτυχισμένους. Όμως αυτό είναι ένας κανόνας της ζωής ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ζόρια που βαραίνουν τις σχέσεις. Η ζωή μοιάζει με βιβλίο, που οι επιπόλαιοι και οι τεμπέληδες το φυλλομετρούν αδιάφορα, ενώ οι φρόνιμοι το διαβάζουν με προσοχή γιατί ξέρουν ότι μια μονάχα φορά επιτρέπεται να το διαβάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν περίμενες κάτι να σου χαριστεί. Αυτό που ήθελες το πάλευες για αυτό και κανείς δεν μπορεί να πει, πως κάτι από αυτά που απέκτησες δεν το άξιζες. Ότι έκανες και ότι απέκτησες με την αξία σου ήταν. Αυτό όταν κάποιοι θέλουν να το ξεχνούν θα πρέπει να τους το υπενθυμίζεις. Οικονομικά θα δεις μια ανέλπιστη κίνηση βοήθεια. Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να πει ότι υπάρχουν ένα σωρό παλιές οφειλές που εσύ έχεις ξεχάσει, καιρός ήταν κάποια στιγμή να σου γίνει και ένα δώρο. Εργασιακά όταν πιαστείς με κάτι συγκεντρώνεις επάνω σου βλέμματα θαυμασμού. Αυτό είναι και που σε χαλάει, η μη αναγνώριση των όσων έχεις κάνει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Δεν ευνοείσαι πάνω στα οικονομικά σου και αν θα σκεφτόσουνα για νέες επενδύσεις, εγκατέλειψε την ιδέα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί. Ο καλός ο παίκτης δεν στηρίζεται στη τύχη του. Πρέπει να ξέρεις πως παίζεται το παιχνίδι γιατί το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο! Έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και θα πρέπει να βάλεις μια προτεραιότητα στις ενέργειες που θα κάνεις. Μια επανασύνδεση δεν θα ήταν το καλύτερο για σένα αυτή την εποχή. Χρειάζεσαι σκέψη και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Υδροχόε μη στέκεσαι ούτε λεπτό. Όπως έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ οι πιο γοητευτικές μάχες είναι αυτές που είναι εκ των προτέρων χαμένες.  Άσε τις επιθυμίες και τη καρδιά σου να παίξουν το ρόλο του οδηγού. Ευνοείται το επικοινωνιακό σου κομμάτι, λάμπεις και ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος.  Εκμεταλλεύσου τον κύκλο γνωριμιών σου. Να φύγεις να απομακρυνθείς από την έδρα σου να χαλαρώσεις, να κάνεις ένα ταξίδι έχει ευνοϊκό άνεμο. Δεν έχει σημασία προς τα που θα πας, αν θα κερδίσεις κάτι, αν έπρεπε ή δεν έπρεπε, δεν έχει νόημα να ταλανίζεσαι και να μη ζεις. Γιατί αυτή την εβδομάδα η πρόκληση είναι αυτή: επιλέγεις τη ζωή ή όχι

ΙΧΘΕΙΣ

   Ο καιρός είναι κατάλληλος για αλλαγές, αυτό βέβαια κάποιοι το παρεξηγούν και νομίζουν πως αλλαγή είναι να βγάλουμε έξω τα χειμωνιάτικα και να μαζέψουμε τα ρούχα του φθινοπώρου. Λάθος αλλαγή είναι να πετάμε τα παλιά τα άχρηστα, για να κάνουμε χώρο για τα καινούρια. Φρόντισε λοιπόν τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία να πετάξεις από πάνω σου ό,τι σε βαραίνει. Απαλλάξου από αυτό και δώσε χώρο στο νέο. Μη νομίζεις πως είναι κάτι εύκολο, δύσκολα κόβει κάποιος αυτό που έχει συνηθίσει. Χρειάζεται ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Μπορείς να βάλεις γερές βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια