Finos Film Channel!



Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

  Tο επίσημο κανάλι της Finos Film στο YouTube είναι γεγονός. Επιτέλους, όλοι οι λάτρεις των καλών παλαιών ελληνικών ταινιών, αλλά και η νεολαία, μπορεί να δει τις υπέροχες ταινίες, αυτής της θρυλικής εταιρείας που έγραψε εποχή, με διαδρομή τριάντα πέντε χρόνων, σφραγίζοντας τη «χρυσή εποχή» του Ελληνικού Κινηματογράφου, που άνθιζε σαν ένα λουλουδάκι. Όλοι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί, θα παρελαύνουν πλέον και από την οθόνη του υπολογιστή μας.
  Αυτή είναι μία πολύ καλή πρωτοβουλία η οποία, αν την εκμεταλλευτούμε καλά, μπορούμε να «χαρίσουμε» στα παιδιά μας, μία καλή ευκαιρία να μάθουν την κινηματογραφική ιστορία του τόπου μας, αλλά και τον τρόπο της καθημερινής ζωής των προηγούμενων ετών, που δεν υπήρχαν ούτε υπολογιστές, ούτε ίντερνετ αλλά και ούτε τηλεοράσεις! Είναι καθήκον, να δείξουμε στα παιδιά μας, μέσω αυτών των ταινιών, την Ελλάδα της αθωότητας και του πολιτισμού, που δυστυχώς πλέον στην εποχή μας, ο πολιτισμός και η αθωότητα, φαντάζουν σαν ένα μακρινό όνειρο, που δεν μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα, ακόμη και για τα παιδιά μας!

Αξέχαστοι Αγαπημένοι Ηθοποιοί

Εν κατά κλείδι, όπως αναφέρεται και στο κανάλι της Finos Film, οι ταινίες θα ανεβάζονται σταδιακά, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και ξεχωριστά αφιερώματα. Μπορείτε να επικοινωνήστε με την Finos Film στο info@finosfilm.com , ενώ πατώντας ΕΔΏ μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι της στο Youtube.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια