Άλσος Βεΐκου: Οι Αντιδράσεις και η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!



Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

  Προχθές από το Blog μας, μεταφέραμε την είδηση για το «λουκέτο» στο Άλσος Βεΐκου, με ότι επακόλουθα έχει αυτό, αλλά και τις δεσμεύσεις του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου, για την επαναλειτουργία και επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων του Άλσους μας, οι οποίοι απολύονται.
  Όπου και ν' αναρτήσαμε στα social media την είδηση αυτή, ο κόσμος έμεινε έκπληκτος, αναστατώθηκε, λυπήθηκε  για τους εργαζόμενους που θα χάσουν την δουλειά τους και θύμωσε με την κυβέρνηση η οποία έχει βαλθεί να κλείσει ή να «ιδιωτικοποιήσει» τα ΠΑΝΤΑ!
  Τα σχόλια ήταν πολλά κι εκφράζανε την διαμαρτυρία και την αγανάκτηση των Γαλατσιωτών, αλλά και πολλών Αθηναίων επισκεπτών του Άλσους μας, για το κλείσιμο του. Τα ποιο κύρια και χαρακτηριστικά ήτανε: «ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!!!», «ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ..........................»,  «ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ -ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ;», «Απλά θέλουν να γίνουν όλα ιδιωτικά και θα τα κάνουν ........», κι ένα μεγάλο «ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????????» (και πολλά άλλα).
 Όμως, τώρα, που πήραμε την πρώτη κρυάδα, τι θα γίνει; Ποια θα είναι η αντίδραση των Γαλατσιωτών; Θα παραμείνουμε αδρανής περιμένοντας, τις υποσχέσεις να γίνουν πραγματικότητα, ενώ το Άλσος μας θα μαράζι μαζί με την «μοναξιά» του; Δεν πρέπει να πιέσουμε ή μάλλον ν' απαιτήσουμε από την Δημοτική Αρχή να πάρει άμεσα μέτρα επαναλειτουργίας για το Άλσος μας, με ότι συνεπάγεται αυτό;
  Γι' αυτό το λόγο εμείς, από το Blog μας πιέζουμε και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, μήπως και φιλοτιμηθεί ο Δήμος μας και κάνει κάτι ουσιαστικό επιτέλους!
  Τέλος, σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα θα προβούμε σ' ένα νέο μέτρο, το οποίο είναι η δημιουργία μίας Ομάδας στο Facebook, η οποία θα ονομάζεται «Άλσος Βεΐκου - Το Άλσος Μας» (Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας πατήστε εδώ: https://www.facebook.com/groups/671156436248242/), ώστε μέσα από αυτήν όλοι οι πολίτες του Γαλατσίου, αλλά και οι επισκέπτες του, να ανταλλάξουμε απόψεις για το τι πρέπει να γίνει πλέον, από εδώ και πέρα,ελπίζοντας ότι μέσω του διαλόγου θα βρούμε όλοι μαζί μια λύση για την επαναλειτουγία του Άλσους μας, την οποία θα την «παραδώσουμε» στην Δημοτική μας Αρχή. Πρέπει, όλοι να καταλάβουμε, πως αν συνεχίσουμε να παραμένουμε  αφυπνισμένοι κι αδρανείς, το Άλσος Βεΐκου, δεν θα έχει «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»!
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια