Νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού ο . . .

Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης-Δημοσιογράφος

   Σήμερα, το πρωί ανακοινώθηκε κι επισήμως, από την Ιστοσελίδα του Δήμου μας, ότι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ πρωτ. 43771/12-11-2013 επιστολή του υπέβαλλε την ανεξαρτητοποίηση του από το Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Γαλατσίου-Δημοκρατική Συνεργασία Πολιτών» και δήλωσε πως δεν δύναται εξ αυτού του λόγου να είναι Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου «Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου-Βασίλης Παπαδιονυσίου».
   Έτσι όπως καταλαβένεται οι συσχετισμοί άλλαξαν άρδην στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ο κύριος Πρωτονοτάριος ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας.
   Ανακοινώθηκε, όμως κι ο νέος Πρόεδρος του «Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου - Βασίλης Παπαδιονυσίου», που δεν είναι άλλος, από τον Δήμαρχο Γαλατσίου κύριο Κυριάκος Τσίρο.
   Τέλος, όσο αυτός ο Δημοτικός Οργανισμός, «αλλάζει» διοίκηση, το Άλσος Βεΐκου, το Άλσος μας παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ, ενώ κοντοζυγώνει και η 30 Νοεμβρίου!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια