Δήλωση Δημάρχου Γαλατσίου για το Άλσος Βεΐκου!

    Σε δήλωση του, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κύριος Κυριάκος Τσίρος, ανέφερε τα εξής:
   «Από την έναρξη της Δημαρχιακής μου θητείας, το 2007, φρόντισα ώστε το Άλσος Βεΐκου να αποκτήσει όλα όσα απαιτούνταν για την άριστη λειτουργία του, έτσι ώστε να αποτελέσει έναν πρότυπο χώρο αναψυχής αλλά και φιλοξενίας αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.
    Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που εργάζονται στο Άλσος, οι οποίοι αναμφίβολα είναι οι πραγματικοί στυλοβάτες της προσπάθειας μας για την ορθή λειτουργία και συντήρησή του, είναι συμβασιούχοι συγκεκριμένων ειδικοτήτων και ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα να τους αναπληρώσει με μόνιμο προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2016.
    Πρόσφατα, η μνημονιακή πολιτική επέβαλλε την προσωρινή απομάκρυνση αυτών των εργαζομένων, οι οποίοι πλέον διεκδικούν το δικαίωμά τους στην εργασία μέσω δικαστικού αγώνα.
    Ο Δήμος Γαλατσίου είναι στο πλευρό τους, συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα τους και θα κάνει ότι μπορεί ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.
    Ο πιο φιλόξενος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής, το Άλσος Βεΐκου, παραμένει ανοικτός και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται μέσα σε αυτό (κολυμβητήριο, γήπεδα τένις) θα επαναλειτουργήσουν πλήρως στις αρχές Δεκεμβρίου 2013.»
   Εν κατά κλείδι, εμείς ως Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, έχουμε να δηλώσουμε για τα παραπάνω, ότι πρέπει να μπει ένα μεγάλο ΤΕΛΟΣ στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ σας, κύριε Δήμαρχε, ήρθε η να προβείτε αμέσως σε πράξεις, οι οποίες θα δώσουν το «φιλή της ζωής» στο Άλσος μας, που ρημάζει μαζί με την μοναξιά του, διότι αυτή η κατάσταση είναι ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΗ, εν έτη 2013!!! Θέλουμε τώρα, το Άλσος μας ΠΙΣΩ!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια