Τι θα συμβεί μεθαύριο στο Δημαρχείο μας;



   Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχειακό Μέγαρο Γαλατσίου, στην αίθουσα πολιτισμού "Θάνος Κωτσόπουλος", ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Επίδραση της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από περιβαλλοντικές πηγές».
   Η εκδήλωση αυτή θα γίνει σε συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου με το ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και με τον κύριο Λουκά Χ. Μαργαρίτη, Ομότιμο Καθηγητή, Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήματος Βιολογίας, Τομέα Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής.
   Εν κατακλείδι, τα θέματα που θ' αναπτυχθούν, είναι τα εξής: «Η φύση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Ποιες συσκευές την παράγουν;Όρια ασφαλείας. Μετρήσεις» από την κυρία Σκουρολιάκου Αικατερίνη, Καθηγήτρια Εφαρμογών ΤΕΙ Αθήνας, «Τι δείχνουν οι μέχρι τώρα διεθνείς μελέτες για την επικινδυνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας; Αποτελέσματα μελετών του εργαστηρίου μας σε ποντίκια» από την κυρία Φραγκοπούλου Φ. Αδαμαντία και η «Επίδραση κινητού τηλεφώνου, ασύρματου τηλεφώνου και ασύρματου δικτύου στη αναπαραγωγική ικανότητα και το οξειδωτικό στρες ζωικών μοντέλων και ανθρώπων» από την κυρία Μαντά Κ.  Αρετή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια