Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 4/11/2013 - 10/11/2013



ΚΡΙΟΣ

  Μην επιτρέψεις να σε εκμεταλλευτούν για άλλη μια φορά. Επέτρεψε όμως στον εαυτό σου να κάνει αυτά που επιθυμεί. Δεν είσαι παιδί και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλεις διπλάσια προσπάθεια ώστε να παραμείνεις εντός του χρονοδιαγράμματος που έχεις ορίσει. Μια γνωριμία μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που έχεις δοσοληψίες με τη δικαιοσύνη ή με το δημόσιο.

ΤΑΥΡΟΣ

  Ο καιρός  ευνοεί σε μια σχέση που την έχεις τσεκάρει και αισθάνεσαι σιγουριά για αυτή, να κάνεις το πέρασμα στην άλλη μεριά, από φιλική ερωτική και το ανάποδο. Τώρα θα μου πεις εσύ σιγουριά δεν νιώθεις ούτε για σένα, σε ποιον να δείξεις; Δική σου η απόφαση, εγώ μόνο σου λέω πως τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους θα περάσουν από σαράντα κύματα και θα πρέπει να δείξεις και υπομονή αλλά και σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

  Φρόντισε να δώσεις τη δέουσα προσοχή στα συναισθηματικά καλέσματα που δέχεσαι. Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι ανθηρά, αλλά η διάθεσή σου θα ανέβει  και αυτό θα συμπαρασύρει μαζί και το δημιουργικό σου οίστρο. Δώσε ιδιαίτερο βάρος στα προβλήματα ενός πολύ δικού σου ανθρώπου που από ότι φαίνεται αυτό το διάστημα θα σε χρειαστεί, χωρίς όμως να δεσμευτείς για κάτι που δεν θέλεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Ζηλοφθονίες και άλλα παρόμοια θα έχεις μέσα στην εβδομάδα. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σε βλάψει. Το κακό είναι ότι αυτό εσύ το επέτρεψες. Το καλό είναι ότι θα το καταλάβεις σύντομα. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι θα προκαλέσουν πολλές ανακατατάξεις στις προτεραιότητες σου. Στον επαγγελματικό τομέα επιβάλλεται σύντομα να αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

ΛΕΩΝ

  Θα σου κάνει πολύ καλό να ξεφύγεις από τη πιεστική καθημερινότητά σου. Σήκωνε το τηλέφωνο όταν χτυπά, κανόνισε να βρεθείς με φίλους, γενικά προσπάθησε να θυμηθείς ότι αν το θελήσεις η κοινωνικότητα μπορεί να γίνει δυνατό σου χαρτί στα χέρια σου. Μια λανθασμένη οπτική γωνία στα επαγγελματικά θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά ταυτόχρονα θα σε ενεργοποιήσει πιο έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Άμα θέλεις μπορείς να γίνεις πολύ αντικοινωνικός, ξέρεις να το κάνεις καλά αλλά αυτό θα στραφεί εναντίον σου. Δώσε και άλλες ευκαιρίες σε αυτούς που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν. Το παρελθόν μπορεί να σε διδάξει πως στις σχέσεις που αναπτύσσονται στον εργασιακό χώρο χρειάζεται περισσότερη ευελιξία. Προτίμησε να συμβιβαστείς με αυτούς που έχεις γύρω σου και φρόντισε να δεχθείς τις ιδιαιτερότητές τους.


ΖΥΓΟΣ

  Μην επιτρέψεις σε μικροπράγματα να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι τότε θα πρέπει να βρεις χρόνο για να έρθεις ακόμα λίγο πιο κοντά τους. Και όταν λέω χρόνο αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμερίσεις αυτά που σε εμποδίζουν. Αυτό ισχύει και αν αντί για παιδιά υπάρχει κάποιος που είναι σαν μικρό παιδί. Το ίδιο σε χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Υπάρχει μια συνταγή που πιάνει πάντα και αυτή πρέπει να ακολουθήσεις. Να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις και θα δεις ότι θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Δεν γίνεται να κρατάς τόσα μέσα σου. Θα υπάρξει προβληματισμός για κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα βρεθείτε αρκετά κοντά. Εσύ μπορείς να θεωρήσεις δεδομένο πως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για ένα επόμενο βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

  Για να ξεκινήσουμε με αυτά που σε καίνε, πρώτα από όλα, πάρτο απόφαση, προβλήματα οικονομικής φύσης δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια. Δεύτερο, οι πολλές υποχρεώσεις και τα προβλήματα που αντιμετώπισες σε έχουν κάνει να παραμελήσεις τον εαυτό σου. Φρόντισε την υγεία σου η οποία τώρα αυτήν την εποχή θα σε ταλαιπωρήσει. Τρίτο, αν αποφασίσεις να ερωτευτείς δεν χρειάζεται να το μάθουν πολλοί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Ό,τι κι αν προκύψει, θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και να τα δεις όλα μέσα από μια πιο γενική ματιά.Πρέπει κάπου να το πάρεις απόφαση. Δεν υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή που αν την περάσεις θα πάψουν να υπάρχουν τα προβλήματα που σε απασχολούν.  Επιβάλλεται να περάσεις μερικές μέρες ανάπαυσης μακριά από αυτά που σε ταράζουν. Και κάτι τελευταίο, όταν χτυπά η πόρτα, δεν κρυβόμαστε, κοιτάμε να δούμε ποιος είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Δεν θα πρέπει να είσαι απόλυτος με τους άλλους πάνω στη δουλειά. Δεν είναι εύκολο να σε ακολουθήσουν ιδιαίτερα όταν ανεβάζεις ρυθμούς. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Ό,τι ιδέες έχεις, που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στον εργασιακό χώρο, μη διστάζεις να τις υλοποιήσεις. Ερωτικά δείξε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση στα τέλη της εβδομάδας αλλά τότε είναι που θα χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση στα επαγγελματικά που θα είναι και μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό όμως θα σε γεμίσει πέρα από χαρά και με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Γενικά να είσαι προετοιμασμένος για κάτι καινούριο που έρχεται στη ζωή σου. Παράλληλα θα πρέπει να φροντίσεις αντιμετωπίζοντας τη νέα κατάσταση να μη κρατήσεις παθητικό ρόλο.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια