Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων 28/10/2013 - 3/11/2013



ΚΡΙΟΣ

Όλη η ιστορία είναι να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να σου ξεφύγουν μέσα από τα χέρια σου. Μετά δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά μόνο το κεφάλι σου. Και ευκαιρία μεταφράζεται διαφορετικά στον κάθε ένα Κριό. Για άλλον μπορεί να σημαίνει ένα ταξίδι, για άλλον μια προαγωγή, μια κληρονομιά, κάτι τέλος πάντων που η αποδοχή της ευκαιρίας που θα δοθεί το δεδομένο είναι πως δεν θα ξαναεπανέλθει ποτέ. Άλλωστε για σένα τώρα είναι η σημαδιακή εποχή που είτε θα γράψεις ιστορία είτε θα αποτελέσεις παρελθόν. Αυτά να τα πάρεις σαν πρόκληση. Μη ξεχνάς ότι τίποτε σημαντικό δεν δίνεται δωρεάν πρέπει να παλέψεις για να το κατακτήσεις. Αλλά εδώ που τα λέμε, αυτή δεν είναι όλη η γλύκα της ζωής;

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δείξεις ακόμη μια φορά την ανωτερότητα σου; Μπορείς να αρνηθείς να δώσεις βοήθεια εκεί που σε χρειάζονται; Μπορεί όλα να φαίνονται ότι κινούνται εναντίον σου και αυτό να είναι η πραγματικότητα μα εσύ θα συνεχίσεις σταθερά να υπακούς στις αρχές σου. Όλοι θέλουν να έχουνε έναν τέτοιο φίλο. Αλλά φίλε Ταύρε υπάρχουν και όρια. Και τα όρια αυτά δεν πρέπει να τα ξεπερνάς. Καλείσαι να δώσεις έναν αγώνα και θα πρέπει να συγκεντρώσεις όλες τις δυνάμεις σου. Τέτοιες ώρες λοιπόν δεν μπορείς να χρονοτριβείς σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Α και κάτι ακόμα. Σου υπενθυμίζω πως χαρακτήρες και συμπεριφορές σαν και τη δική σου κάποιοι μπορούν και να τις εκμεταλλεύονται… Λέω εγώ τώρα…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολλοί μιλάνε για αρνητικό κλίμα και για αντιξοότητες που υπάρχουν αυτό το διάστημα οι οποίες καθυστερούν τις εξελίξεις, δυναμιτίζουν τις σχέσεις, βάζουν τρικλοποδιές στις συμφωνίες και γενικότερα δημιουργούν εμπόδια. Αναρωτιέσαι αν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις; Η απάντηση είναι ναι εφόσον επιθυμείς πολύ να πετύχεις αυτό που έβαλες σκοπό. Η αλήθεια είναι πως αρκετό καιρό τώρα ακολουθώντας ένα όραμα, μια πίστη, κάποιον σκοπό, ένα συναίσθημα έχεις παραμερίσει πολλά κομμάτια από αυτά που ονομάζουμε ζωή και καθημερινότητα. Χρειάζεται και ένα διάλλειμα κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα σε διασκεδάσει. Αν έχεις τη δυνατότητα πήγαινε ένα ταξίδι θα σου κάνει διπλό καλό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ήθελε κάποιος να περιγράψει εσένα και τον κόσμο σου θα έλεγε πως είναι να σαν να έχεις ανεβεί σε ένα εντυπωσιακά μεγάλο Carousel με μεγάλα άλογα κατάλληλα και ενηλίκους καθώς και ένα περιστρεφόμενο καλάθι και μια κουνιστή γόνδολα. Παρόλα αυτά, μέσα σου δεν διασκεδάζεις. Σωστά, το παιχνίδι θέλει δύο πάντα για να το απολαμβάνεις έτσι δεν είναι; Από την άλλη πλευρά κάθε φορά που αποφασίζεις πως θέλεις να κατέβεις τη τελευταία στιγμή σταματάς. Καταλαβαίνεις πως επιχειρώντας να κατέβεις από τον κόσμο σου υπάρχει κίνδυνος να τσακιστείς. Δεν το κάνεις, δεν είναι λογικό. Σύμφωνοι, σκέψου όμως τότε πόσο παράλογη είναι η φράση <όποιος με θέλει ας ανέβει στο carousel μου>

ΛΕΩΝ

Μπορεί οι γύρω σου να βλέπουν πως εσύ κινείσαι, τρέχεις αλλά η πραγματικότητα είναι πως σχεδόν έχεις πέσει σε απραξία (για τα δεδομένα και τις δυνατότητες τις δικές σου και σε σχέση με αυτά που μπορείς να κάνεις). Μπορείς να σκαρφιστείς χίλιες δύο δικαιολογίες, να ανακαλύψεις υποχρεώσεις, να αποφασίσεις πως επιβάλλεται να κάνεις τις χ δουλειές αλλά όλα είναι προφάσεις. Θα ήθελες πολύ να κοιμόσουν και να σε ξυπνούσαν την Άνοιξη, μόνο που αυτό δεν γίνεται σ άλλη, προηγούμενη ζωή μπορεί να υπήρξες πολική άρκτος, σε αυτήν έχεις άλλες υποχρεώσεις και προοπτικές. Όσο πιο νωρίς το καταλάβεις και το δεχθείς τόσο πιο γρήγορα θα βγεις από το τούνελ. Γιατί θα βγεις, αυτό στο υπογράφω. Κάνε όμως και συ κάτι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί εκεί στα ξαφνικά να προκύψει ένα πρόβλημα μέσα στον στενό σου κύκλο. Μη μασάς όμως δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Φρόντισε να κάνεις μια σωστή αξιολόγηση ώστε να εκτιμήσεις τις σωστές διαστάσεις του. Ακόμη και εάν φαίνεται πως κάποιοι είναι εναντίον σου, μην αφήσεις αυτό να σε επηρεάσει. Στα γρήγορα πάρε τις αποφασίσεις σου και φρόντισε μια και καλή να ξεδιαλύνεις την κατάσταση και να απομακρύνεις την πηγή της κακής ενέργειας. Εκεί που δεν μπορείς να κάνεις πολλά αυτό το διάστημα είναι τα οικονομικά σου. Φρόντισε λοιπόν όσο γίνεται να προσαρμοστείς στα δεδομένα που έχεις αποφεύγοντας να πάρεις ρίσκα και κυρίως να κάνεις κινήσεις σε αβέβαιο έδαφος.


ΖΥΓΟΣ

Εντάξει ότι και να πεις έχεις δίκιο. Περνάς μια δύσκολη φάση και αισθάνεσαι να είσαι δεμένος χειροπόδαρα ενώ υπάρχει μια μέγγενη πάνω στο κεφάλι που κάποιος κάθε λίγο της δίνει και μια στροφή. Ζόρικες καταστάσεις θα πεις, πόσα μπορεί να αντέξει κάποιος. Και να τα παρατήσεις δεν θα μπορούσε να σε κατακρίνει κάποιος καλόπιστος. Αλλά εσύ δεν θα το κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλεις κάτω. Δεν έχουν άδικο αυτοί που λένε πως οι πραγματικά γενναίοι γεννιούνται και μεγαλουργούν στα δύσκολα. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον μεγάλο εχθρό σου, τον μόνο που πραγματικά φοβάσαι δηλαδή, το άγχος σου. Α και μη λες ποιος μπορεί να σε καταλάβει, γίνεσαι άδικος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Που πας ρε Σκορπιέ με ανάδρομο τον Ερμή, ποια νέα υψώματα θέλεις να κατακτήσεις, τι σημαίες θα σηκώσεις, ποια τραγούδια είναι αυτά που σε ξελογιάζουν; Οι άλλοι όταν καταλάβουν σε τι υπερδιέγερση βρίσκεται το μυαλό σου θα πούνε τι πίνεις και δεν μας δίνεις και σε μας. Χαλάρωσε, τράβα τα χαλινάρια, κόψε ρυθμό, κατέβασε τις επιδόσεις, σταμάτα για ανεφοδιασμό. Έτσι να το δεις. Πως πρέπει να κάνεις τώρα μια στάση να ξεκουραστούνε τα άλογα που τραβάνε την άμαξα σου, να επιδιορθώσεις τις αβαρίες και κυρίως εσύ να ανασάνεις. Η μαγκιά στους δύσκολους καιρούς είναι να ξέρεις πότε θα κάνεις πίσω, πόσο θα πρέπει να περιμένεις. Με μια λέξη πρέπει να κάνεις υπομονή. Και όσο θα είσαι στη φάση της αναμονής δεν χάνεις τίποτα να αναθερμάνεις κάποιες παλιές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ωραίο να φθάνει εκείνη η ώρα που αισθάνεσαι πως δικαιώνεσαι κατά κάποιο τρόπο και δημόσια. Αλλά δεν χρειάζεται να το πάρεις και πάνω σου. Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, ηρεμία, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Γενικά μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ή πολύπλοκες καταστάσεις αλλά δεν θα πρέπει να σε απασχολήσει τίποτα από αυτά. Η περίοδος σε ευνοεί και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα επόμενο βήμα. Τώρα αυτό θα είναι για άλλους κάτι που θα σχετίζεται με τη δουλειά και για άλλους με την ασφάλεια και την συναισθηματική γαλήνη. Είναι όμως για όλους κάτι που ο καθένας το πάλεψε και δεν έκανε πίσω. Και έφθασε η ώρα της ανταμοιβής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ξεκαθάρισμα στο σπίτι, στην εργασία, στα ερωτικά σου. Γενικά είναι σώφρον αυτό το διάστημα να διευθετήσεις ότι υπάρχει ανοικτό και σε απασχολεί. Πρόσεξε όμως, αυτό μπορεί να γίνει με τον καλύτερο αλλά και τον χειρότερο (αυτόν που δεν θα σε ευνοούσε) τρόπο. Πρώτα από όλα δεν χρειάζονται βιασύνες. Θα γίνουν όλα αλλά με τον δικό σου ρυθμό και τη δικιά σου μέθοδο και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Εσύ μόνο φρόντισε να καλύψεις όσο το δυνατόν γίνεται βέβαια τις υποχρεώσεις που υπάρχουν. Εδώ βέβαια πολύ πιθανόν είναι πως ότι και να κάνεις στο τέλος θα βγεις εκτός προϋπολογισμού αλλά και αυτό σήμερα κοντεύει να γίνει καθημερινότητα σε όλους μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, είναι πολύ εύκολο να είναι κάποιος αγαπητός στο κόσμο, αρκεί να του λέει τα καλά μόνο. Αλλά εγώ προτιμώ να σου είμαι χρήσιμος παρά να σου γίνομαι αρεστός. Δεν είναι μια ευνοϊκή περίοδος αυτή η βδομάδα για αυτό και θα πρέπει να επιδείξεις κυρίως αυτοσυγκράτηση. Δεν θα λύσεις προβλήματα που χρονίζουν, ούτε είναι οι κατάλληλες μέρες να κάνεις ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με τους άλλους. Ειδικότερα στα επαγγελματικά δεν ξεκινάμε νέα πράγματα, δεν αλλάζουμε τις συνταγές που υπάρχουν όχι γιατί θα κάνεις απαραίτητα κάποιο σφάλμα αλλά γιατί ότι και αν κάνεις θα θεωρηθεί πως είναι λάθος. Και όπως ξέρεις καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τι μια πετάς στα πιο ψηλά σύννεφα και στροβιλίζεσαι ανάμεσα στις αποχρώσεις του γαλάζιου και την άλλη στιγμή ακριβώς βυθομετράς την άβυσσο στον ωκεανό. Καταλαβαίνεις βέβαια πως αυτό δεν αποτελεί ακριβώς αυτό που λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι <παν μέτρον άριστον>. Κάπου λοιπόν πρέπει να επαναφέρεις μια ισορροπία στις καταστάσεις και κατά συνέπεια και στη ζωή σου. Γιατί οι ακραίες καταστάσεις ουδέποτε και σε κανέναν απολύτως δεν υπήρξαν ωφέλιμες. Από την άλλη όμως μπορείς να πεις ότι εσύ έτσι νιώθεις, έτσι ζεις, έτσι απολαμβάνεις τη ζωή. Καμία αντίρρηση σε αυτό! Επειδή όμως έχει ο καιρός γυρίσματα εγώ πρέπει να σου λέω τα δεδομένα. Κατά τα άλλα εσύ θα κάνεις παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια